TOP 10 Latvijā ražoti produkti BENU e-Aptiekā tavam skaistumam un labsajūtai
Esi vesels
2023. gada 10. novembris, 16:14

TOP 10 Latvijā ražoti produkti BENU e-Aptiekā tavam skaistumam un labsajūtai

Reklāmas projekts

Novembris ne tikai nes aukstākas gaisa temperatūras un drūmāku laiku, bet ir arī Latvijas valsts svētku mēnesis. Par godu Latvijas valsts svētkiem BENU Aptieka iesaka TOP 10 Latvijā ražotus produktus un BENU Aptiekas farmaceite Liene Graudiņa stāsta, kādēļ ar tiem ir ieteicams papildināt savu kosmētikas maciņu aukstajā laikā.

BENU Aptieka piedāvā dažādu Latvijas zīmolu produktus, kuri pārsteigs ar lieliskām sastāvdaļām un iedarbību. Turklāt, no 10. līdz 19. novembrim dažādiem Latvijā ražotiem produktiem līdz pat 50 % atlaides BENU e-Aptiekā un līdz pat 35 % atlaides BENU klātienes aptiekās.

Latvijā ražotu kosmētikas zīmolu produktu TOP 10 ādas kopšanai rudenī

  1. STENDERS zīmola greipfrūtu un cidoniju dušas krēms. Aukstajā laikā, lai sasildītos, biežāk dodamies karstā dušā vai vannā, līdz ar to mūsu āda kļūst vēl sausāka, skaidro L. Graudiņa. Tāpēc būtiski ir mūsu ādu, īpaši pēc dušas vai vannas, mitrināt un pabarot. Stenders greipfrūtu un cidoniju dušas krēma sastāvā ir dabiskas izcelsmes sastāvdaļas, tostarp hidrolizētais kviešu proteīns, kas mīkstina ādu, palīdz tai saglabāt mitrumu, sniedzot gludas ādas sajūtu.
  2. STENDERS zīmola Dzērvene dušas želeja. Lai mazinātu karstā un cietā ūdens ietekmi uz ādu, ierastās dušas želejas vietā var izvēlēties dušas eļļu vai izmantot dušas želeju ar bagātīgām sastāvdaļām, kuras mitrinās un aizsargās ādu no sausuma. Stenders dušas želejas “Dzērvene” sastāvā ir antioksidantiem bagātais dzērveņu ekstrakts, kas palīdzēs stimulēt dabiskos ādas atjaunošanās procesus un aizsargās ādu.
  3. MARENCE Sejas attīrošas putas Plus. Rudens un ziemas laikā mūsu sejas āda var kļūt bālāka, pelēcīgāka un zaudēt savu mirdzumu, skaidro L. Graudiņa. Svarīgākais mūsu sejas ādas kopšanas pamatā, kas palīdzēs tai izskatīties veselīgai un mirdzošai neatkarīgi no gadalaika, ir sejas ādas attīrīšana un mitrināšana ar krēmiem, serumiem un maskām. Marence attīrošās putas rūpīgi un efektīvi atbrīvos ādu no netīrumiem un dekoratīvās kosmētikas, bet putu sastāvā esošais pantenols kopā ar saldūdens zaļo dūņu un kumelīšu ekstraktu mazinās apsārtumu un iekaisumus, kā arī veicinās ādas dabisko atveseļošanos.
  4. LABRAINS CLEANSEA Sejas ādas attīrīšanas gels ar kūdras ekstraktu efektīvi attīrīs ādu un saudzīgi noņems dekoratīvo kosmētiku. Sākoties apkures sezonai, gaiss iekštelpās paliek sauss, kas dehidrē arī ādu. Lai āda nezaudētu savu mirdzumu un netiktu vēl vairāk sausināta, jāizvēlas sejas attīrošs līdzeklis, kas ne tikai attīrīs, bet arī mitrinās sejas ādu.
  5. MARENCE Enzīmu pīlings. Rudens un ziemas periods ir piemērotākais laiks, kad  sejas kopšanas rutīnā iekļaut arī pīlingus, jo šajā periodā āda netiek pakļauta tik intensīvai saules staru ietekmei, līdz ar to samazinās arī hiperpigmentācijas risks. Pīlings noņems atmirušās ādas šūnas, kā arī pēc tā lietošanas āda izskatīsies gludāka un uzlabosies ādas šūnu atjaunošanās procesi. Ja ikdienā lieto pīlingus, tad nepieciešams lietot dienas krēmu ar vismaz SPF 20 arī gada tumšajā periodā.
  6. FITODROGA Attīrošs sejas toniks ar pretnovecošanās iedarbību, kas efektīvi un maigi ne tikai attīrīs ādu, bet arī nodrošinās dziļu ādas mitrināšanu ilgtermiņā. Tumšajā gada periodā ādai ir nosliece palikt pelēcīgākai un tā var izskatīties nogurusi. Tāpēc ikdienas sejas kopšanas rutīnu var papildināt ar ādas tonizēšanu. Šis solis būtu veicams starp sejas attīrīšanu un serumu vai krēmu uzklāšanu.
  7. FITODROGA Pretnovecošanās sejas krēms. Kad āda ir attīrīta, sejas kopšanas rutīnā būtu nepieciešams iekļaut sejas ādas tipam piemērotu sejas krēmu. Fitodroga pretnovecošanās sejas krēms ar olīvu skvalānu un šī sviestu mitrinās ādu un aizsargās to no apkārtējās vides piesārņojuma.
  8. LABRAINS REDRESS ROSACEA INTENSE CARE SERUM Serums. Dziļākai mitrināšanai papildus ikdienas krēmam var izvēlēties serumu. Labrains serums rozācijas skartai ādai nomierinās un efektīvi mazinās apsārtumu, tumšos lokus zem acīm, kā arī neitralizēs ārējo stresoru kaitīgo iedarbību.
  9. DZINTARS Roja skropstu un uzacu serums ne tikai palīdzēs ieveidot un nofiksēt uzacis, bet arī ar alvejas lapu sulas pulvera palīdzību veicinās matiņu augšanu, stiprināšanu un mitrināšanu.
  10. DZINTARS Dižciems serums palīdzēs stimulēt matu augšanu un samazinās matu izkrišanu. Pēc vasaras sezonas, pateicoties saules iedarbībai, mati var šķist sausāki, trauslāki un izbalējuši, tāpēc noderēs matu serumi vai eļļas, kas palīdzēs matiem izskatīties mirdzošiem, veselīgiem, un palīdzēs tos mitrināt un atjaunot.

Izmantojiet īpašās BENU atlaides līdz 50 % un parūpējieties par savu ādu gada aukstākajos mēnešos!