foto: Shutterstock
Nesaslimt rudenī – vai iespējamā misija?
Esi vesels
2023. gada 24. novembris, 05:06

Nesaslimt rudenī – vai iespējamā misija?

Reklāmas projekts

Vai tas maz ir iespējams? Laikam jau ne, jo, iestājoties rudenim, dažādu saslimšanu skaits parasti pieaug. Esot saskarē ar citiem cilvēkiem, nesastapt lipīgu vīrusu vai nejauku baktēriju mums nav ne mazāko izredžu. Tātad organismam ar tām būs jācīnās, patīk mums tas vai nepatīk.

Kā zināms, mūsu organisma aizsargspējas ir ļoti sarežģīta un vienlaikus arī ļoti vienkārši saprotama lieta, kas vai nu darbojas normāli, vai ne pārāk. Bet, kā pierādīts zinātniski, imūnsistēma bez nepieciešamajām vielām organismā nemaz nav spējīga normāli darboties. Tā jūs nespēs pasargāt, pat ja noskriesiet katru dienu pa 20 kilometriem vai apēdīsiet kilogramu ķiploku gadā. Un tā notiks, jo ne skriešana, ne ķiploki nevar jūs nodrošināt ar visiem vitamīniem, minerālvielām un aminoskābēm, kas nepieciešamas normālai organisma funkcionēšanai.

Vitamīnu trūkuma dēļ novājināta imūnsistēma var būt cēlonis ne tikai smagai slimības gaitai dažādu infekciju gadījumos, bet ilgtermiņā pat novest pie dažādu hronisku slimību veidošanās, ieskaitot ļaundabīgos audzējus. (avots – Rīgas Stradiņa universitāte)

Par vāju imūnsistēmu var liecināt šādas pazīmes: bieža vai smaga slimošana, pastāvīgs nogurums, sausa āda, herpes, stomatīts, plāni mati un nagi, bāla āda, locītavu un galvas sāpes, muskuļu vājums, sasprēgājušas lūpas u. c.

Par nepareizi strādājošu imūnsistēmu var liecināt arī alerģiskas reakcijas, kas būtībā ir imūnsistēmas hiperaktivitāte. Tādēļ īpaši svarīgi ir imūnsistēmu nevis nepārdomāti stimulēt, bet gan to noregulēt, atjaunojot bioloģiski aktīvo vielu līdzsvaru organismā.

Jā, biežāk izplatītie iemesli vājai imūnsistēmai ir visdažādāko vitamīnu, minerālvielu un aminoskābju trūkums organismā, kas akūti nepieciešami tā darbībai. Ir zinātniski pierādīts, ka imūnsistēmas nevainojamai darbībai ir vajadzīgi vitamīni D, B6 un B12. Tikai D vitamīna vien rudens–pavasara periodā trūkst līdz pat 82 % Latvijas iedzīvotāju, liecina RSU 2015. gada pētījums. Ja pieskaita vēl cilvēkus ar B grupas un citu vitamīnu deficītu, tad šī problēma var skart teju ikvienu Latvijas iedzīvotāju.

Tātad secinājums viens – ja nepildām organisma prasības pēc barības vielām, tad nevaram sagaidīt nekādu labo atdevi no imūnsistēmas. Līdz ar to vājas imūnsistēmas riska grupā var būt ikviens no mums.

Jautājums – kā ar dabīgiem līdzekļiem ātri likvidēt šo bioloģiski aktīvo vielu deficītu organismā?

Dabīgo vitamīnu piedāvājums aptiekās nav īpaši plašs, turklāt augu valsts produktos tie ir sastopami pārāk niecīgās devās, lai spētu kompensēt to trūkumu organismā, īpaši, ja runa ir par vitamīniem D un B12. Ja vēlamies izvairīties no sintētisko vitamīnu lietošanas, izvēle nav liela.

Patīkams izņēmums dabīgo multivitamīnu klāstā ir tāds Latvijā ražots preparāts kā Epsorin pilieni. Tie tiek iegūti no Norvēģijas ziemeļbriežu jaunajiem radziņiem (pantiem), bioloģiski aktīvās vielas ekstrahējot spirtā. Panti skrimšļa stadijā satur faktiski visus cilvēka veselībai nepieciešamos vitamīnus, minerālvielas un aminoskābes.

Lai gan pantus Austrumu medicīnā lieto jau tūkstošiem gadu, pateicoties savai unikālajai izcelsmei un patentētajai ražošanas tehnoloģijai, Epsorin pasaulē nav analogu ne sastāva, ne iedarbības ziņā. Epsorin uz organismu iedarbojas šūnu līmenī, pozitīvi ietekmējot praktiski visas organisma sistēmas, ieskaitot imūnsistēmu, asinsrites sistēmu, kaulus un locītavas, enerģijas vielmaiņas, hormonālo un pat nervu sistēmu. Epsorin lietotājiem jūtami uzlabojas arī zobu, nagu un matu kvalitāte.

Kāds teiks – kas der visam, tas neder nekam! Protams, Epsorin nav zāles, un nopietnu veselības traucējumu gadījumā ir jādodas pie ārsta. Epsorin būs jums labs palīgs konkrētajos gadījumos, jo katra no uzskaitītajām iedarbībām ir zinātniski pierādīta un reģistrēta kā ES atzīta veselīguma norāde.

Epsorin efektivitāti un augsto kvalitāti apliecina arī daudzas pozitīvās klientu atsauksmes, kas sakrājušās desmit gadu laikā, kopš preparāts ir nopērkams Latvijā. Pozitīvas atsauksmes par produktu snieguši un to lieto arī daudzi ārsti un pat dziednieki, kā arī tādas slavenības kā aktrises Olga Dreģe, Mirdza Martinsone. Ar lieliskām atsauksmēm to regulāri lieto aktieri Mārtiņš Vilsons un Imants Strads. Labus rezultātus atzinuši komponists Juris Kulakovs, aktieris Jānis Paukštello un rakstnieks Māris Bērziņš. Turklāt Epsorin savas veselības uzturēšanai ir izvēlējies pat viens no Latvijas vadošajiem imunologiem Dr. Lauris Līcītis, kurš par savu pieredzi ar Epsorin ir ierakstījis arī vairākas video intervijas.

Daudzi mūsu klienti Epsorin ar lieliskiem rezultātiem lieto jau gadiem un iesaka saviem draugiem un paziņām. Epsorin ir viens no retajiem vitamīnu kompleksiem, kura darbību ir iespējams sajust jau pirmajā lietošanas nedēļā: enerģijas un spēka pieplūdums, sāpju samazināšanās, rūgtuma izzušana mutē, brūču dzīšana un daudzas citas izpausmes.

Epsorin no ražotāja noliktavas ar bezmaksas piegādi uz Omniva pakomātiem iespējams pasūtīt www.epsorin.lv vai arī pa konsultāciju tālruņiem 22300061, 67796699.

Pašlaik preparāta mazumtirdzniecības akcijas cena ir 49 EUR, pērkot 1 pudelīti, vai 44,67 EUR/gab., pērkot 3 pudelītes. Produkta pastāvīga lietošana jums būs vēl izdevīgāka, jo pastāvīgajiem klientiem ir pieejamas papildu atlaides – 15–25 % no produkta mazumtirdzniecības cenas. 

Vairāk informācijas par preparātu: www.epsorin.lv

Ar Epsorin lietotāju video atsauksmēm varat iepazīties Epsorin YouTube kanālā:


Epsorin ir nopērkams arī vairākos simtos aptieku visā Latvijā. Mūsu sadarbības aptieku karti jūs atradīsiet šeit: epsorin.com/kur

Par imūnsistēmas regulāciju iesakām noskatīties klīniskā imunologa Dr. L. Līcīša video:

Un atcerēsimies – pat labākais uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu, kā arī aktīvu dzīvesveidu un priecīgu garu!

Raksts tapis sadarbībā ar Epsorin www.epsorin.lv