foto: Publicitātes foto / Shutterstock
Kā uzveikt herpes vīrusu ātri un precīzi
2022. gada 26. aprīlis, 08:00

Kā uzveikt herpes vīrusu ātri un precīzi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Daudzi pazīst herpes vīrusa pirmās pazīmes – niezi, dedzināšanas sajūtu, sausas vai sūrstošas lūpas, bet diemžēl nezina, ka tieši šajā stadijā nejauko aukstumpumpu iespējams apturēt, izmantojot dabīgus, modernus preperātus.

Par herpes vīrusa nēsātājiem parasti kļūstam jau bērnībā, jo vīruss ir ļoti lipīgs un tāpēc arī izplatīts. Parasti tas mūs netraucē, bet izpaužas brīžos, kad ir novājināta imunitāte, citas slimības, vitamīnu trūkums vai citi vīrusa izpausmes veicinoši apstākļi. Novērots, ka aukstumpumpa biežāk parādās starpsezonā, rudenī un pavasarī, kad raksturīgi bieži mainīgi laikapstākļi, caurvējš, temperatūras maiņas.

Ātrāk pamanīt un uzreiz rīkoties

Pirmajā stadijā pamanīta aukstumpumpa prasa rīkoties nekavējoties, lai slimība nepārietu otrajā fāzē, kad varam mazināt tikai tās izpausmes: laba izvēle ir lietot preparātus, kas paaugstina organisma dabiskās aizsargspējas un kuru sastāvā ir dubultspirāliskā ribonukleīnskābe (dsRNS).

Tieši dsRNS ir aktīvā sastāvdaļu “Larifan” izstrādāto produktu klāstā, kurā ietilpst dažādi produkti, piemēram, lūpu balzams, sprejs un ziede ar izteiktu pretvīrusu iedarbību.

Cilvēki, kuri jau zina, ka viņiem novājinātas imunitātes gadījumā vairākas reizes gadā var izpausties herpes vīruss, tos var lietot jau laikus, lai novērstu aukstumpumpas rašanos. Vīruss traucēs retāk, ja starpsezonas periodā lietosiet speciālos līdzekļus mutes un deguna gļotādas kopšanai, piemēram, Larifan lūpu balzamu un Larifan Ungo ziedi,  kas nodrošina precīzi tēmētu un ātru pretvīrusu iedarbību.

Aukstumpumpa – herpes otrā fāze

Aukstumpumpa, kā to ierasts dēvēt sadzīvē, ir herpes vīrusa izpausmes otrā fāze. Pamanot slimībai raksturīgās pirmās fāzes pazīmes, otro fāzi var ierobežot, atvieglot, dažkārt izdodas arī apturēt. Ja sākusies vīrusa otrā fāze, kad parādās ar šķidrumu pildīti pūslīši vai čūliņas, svarīgi tās uzmanīgi kopt, lai nepievienotos citas baktēriju izraisītas infekcijas un nepaliktu rētas pēc brūču sadzīšanas. Arī šajā fāzē labi palīdz dsRNS saturoši preparāti, piemēram, ziede Larifan Ungo. Tā palielina organisma dabīgās aizsargspējas un neļauj vīrusiem vairoties. Dodoties ārpus mājas Larifan Ungo tāpat ieteicams lietot, iesmērējot to degunā, lai noslēgtu vīrusa "ieejas vārtus".

Aktīvajā slimības fāzē, ja vien tas iespējams, vajadzētu palikt mājās. Ģimenē vēl rūpīgāk jāievēro personiskā higiēna: jālieto atsevišķs dvielis, trauki, jāierobežo fiziski kontakti, tādējādi pasargājot tuviniekus no inficēšanās. Svarīgi zināt, ka inficēšanās iespējama pat vairākas nedēļas – kamēr vien uz lūpas ir krevele. Tāpat jāatceras, ka aukstumpumpu jācenšas neaiztikt, neknibināt un nepacietībā nenoplēst, citādi var izveidoties neglītas rētas.

Larifan ir Latvijā radīti produkti, izmantojot unikālu biotehnoloģiju. To sastāvā ir patentēta, dabiskas izcelsmes dsRNS Larifan (dubultspirāliskā ribonukleīnskābe), kas aktivizē organisma dabīgās aizsargspējas un pasargā pret dažādiem kaitīgiem ārējās vides faktoriem, īpaši - pret vīrusu un mikrobu iekļūšanu un attīstību organismā.

Raksts tapis sadarbībā ar Lotos Pharma interneta veikalu Avemed.lv