Kā atgriezt ziemas “apēsto” enerģiju
Esi vesels
2022. gada 14. martā, 10:18

Kā atgriezt ziemas “apēsto” enerģiju

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Miegainība, nogurums un nomāktība... Vai iemesls ir pasaulē valdošā situācija? Vai tās ir ziemā pārslimotā vīrusa sekas? Kā tikt prom no apātijas un nespēka un atjaunot līdzsvaru?

Iespējams, saules gaismas trūkums ir absolūti novājinājis imunitāti, un organisms vairs nespēj ražot pietiekami daudz enerģijas. Kā atgūt spēku? Pirmais, par ko iedomājos, ka jāsarīko dziedāšanas vakars ar draudzenēm –, jo atcerējos par kādu savulaik lasītu pētījumu, kura rezultāti apliecināja, ka cilvēkiem, kuri dzied, ir spēcīgāka imunitāte nekā tiem, kuri nedzied. Tas tāpēc, ka dziedāšana balstās uz ieelpu un izelpu, kas ir visas dzīvības pamatā, un aktīva elpošana organismā izmaina bioķīmiskos procesus, pozitīvi ietekmē nervu sistēmu un pat PH līmeni asinīs. Tādā veidā tiek aktivizēta vielmaiņa un rodas enerģija. 

Domāts, darīts! Draudzeņu vakars izdevās sirsnīgs, ne tik jautrs, kā būtu citkārt, bet ar sirds siltām sarunām un «dziedāšanas elementiem». Vakarā aizmiegot ticēju, ka no rīta modīšos enerģijas pārpilnībā.  Taču nogurums nākamo dienu laikā atgriezās un es atkal jutos tāpat kā iepriekš – no rīta modos izsmelta gan fiziski, gan emocionāli. Bija skaidrs: ir jāmeklē vēl kādas «zāles».

Vīrs, pēc profesijas mediķis, skaidroja, ka no medicīnas viedokļa pavasara nogurums nav slimība. Tā ir organisma pārkārtošanās no ziemas uz vasaras periodu, un pavasara nogurums ar tam raksturīgajiem simptomiem skar galvenokārt ziemeļu puslodē dzīvojošos, tātad – mūs. Tiesa, ilgstošs dabīgās gaismas trūkums un ēdienkarte, kas ziemā parasti ir vienveidīgāka, spēj radīt būtisku vitamīnu un minerālvielu deficītu, kas savukārt «traumē» imunitāti, līdz ar to jūtami ietekmē pašsajūtu un attiecīgi arī dzīvesprieku. Tāpēc, lai dzīvi varētu baudīt visā tās krāšņumā, pavasara nogurums, kam ir cieša saistība ar imunitāti, ir «jāārstē». Arī tādēļ, ka, ja imunitāte ir novājināta un cilvēks ir noguris, viņam ir salīdzinoši lielāks risks saslimt ar dažādām saaukstēšanās slimībām un “padoties” vīrusiem.

Savā mediķa praksē pārliecinājies, ka visātrākais un visefektīgākais veids, kā mazināt vitamīnu un minerālvielu deficītu, un stiprināt imunitāti, ir uzņemt organismam visas nepieciešamās vielas kompleksa veidā, viņš man ieteica pamēģināt pašmāju farmācijas zīmola LYL love your life® piedāvāto augu ekstraktu, vitamīnu un minerālvielu kompleksu LYLimmunUP – imunitātei, noguruma mazināšanai un elpceļu un balss saišu veselībai. Vīra spēcīgākais arguments par labu šim produktam bija tas, ka LYLimmunUP formula un daudzumi, kā kapsulas sastāvā ir sabalansētas visas mikrovielas, ir izstrādāta tieši mūsu reģionā dzīvojošajiem, balstoties uz klimatu un mūsu statistiski vidējā cilvēka veselību. 

LYLimmunUP ir sinerģisks sešu augu ekstraktu komplekss, kas jau gadsimtiem ilgi pazīstami ar savām spēcinošajām īpašībām – imunitātei, noguruma mazināšanai un elpceļu veselībai: ehinācija, rozmarīns, liepziedi, melnā plūškoka augļi, aronija un citronmētra; kas papildināts ar pieciem organismam nepieciešamākajiem vitamīniem: C, D3, A, B6 un B9; un četrām minerālvielām aminoskābju helātu formā: cinks, varš, selēns un dzelzs, kam zinātniskos pētījumos ir konstatēta tieša saikne ar imūnsistēmas atbalstu. 

Dažas dienas vēlāk nejauši, kaut gan dzīvē nejaušību nav, “noķēru” televīzijas raidījumu, kurā Latvijas Universitātes pētniece, farmaceite Kristīne Saleniece tieši komentēja LYLimmunUP. Viņa norādīja, ka vitamīnu kompleksu lielākais «klupšanas akmens» ir visas sastāvdaļas sabalansēt tā, lai tās nekavētu citu elementu uzsūkšanos, un LYLimmunUP formulā tas ir novērsts – visi augu ekstrakti un flavonoīdi ir viens otru papildinoši, produkta sastāvs ir rūpīgi pārdomāts un augsti efektīvs. Katra auga ekstrakts (koncentrēts bioloģiski aktīvo vielu maisījums) tajā mērāms no neliela daudzuma (20 mg) līdz gana nozīmīgam daudzumam (200 mg), un visi kopā tie summāri sastāda 500 mg, kas, farmaceites skatījumā, ir pielīdzināms medikamentu efektivitātei. Turklāt LYLimmunUP sastāvs ir ne vien iedarbīgs, bet arī 100% dabisks un piemērots arī vegāniem. 

Starp citu, LYLimmunUP sastāvā esošie hesperidīns, ehinācija, melnais plūškoks, rozmarīns un citronmētra laboratorijas testos uzrāda pretvīrusu efektu, kas nozīmē, ka šos augus var izmantot arī pret gripas vīrusu un Sars-Cov-2, ievērojami mazinot vīrusa vairošanos.1

Protams, visus iepriekš uzskaitītos vitamīnus un minerālvielas varētu mēģināt uzņemt arī ar sabalansētu pārtiku, maksimāli dažādojot savu pavasara ēdienkarti, taču, kā mēs labi zinām, veselīga dzīvesveida paradumus steidzīgajā ikdienā nav tik vienkārši ieviest. Tāpēc es nolēmu pamēģināt šo uztura bagātinātāju un nu jau arī no savas pieredzes varu apgalvot, ka LYLimmunUP solītā augstā efektivitāte sevi attaisno –enerģija ķermenim un prātam atgriežas, ir uzlabojusies pašsajūta un parādījies dzīvot prieks. 

Jā, tas ir lielisks veids, kā īsā laikā atgūt organisma balansu un emocionālo stāvokli, kas spēcina un notur domas. 

Izmanto, martā interneta veikalā www.lyl.eu akcija – pērc divus LYLimmunUP iepakojumus un vienu saņem dāvanā.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar SIA Ozermedia