foto: Pexels
Inovatīvs risinājums pret matu izkrišanu
2021. gada 8. aprīlis, 04:00

Inovatīvs risinājums pret matu izkrišanu

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Matu izkrišana un retināšanās var būt gan negaidīts pārsteigums, gan iepriekš paredzams process, ko izraisa dažādi cēloņi. Kā saprast, kad mati izkrīt un kad ir sācies retināšanās process? Starp matu izkrišanu un retināšanos ir būtiska atšķirība - matu izkrišana ir mata atraušanās no folikulas, savukārt matu retināšanās ir matu nespēja atjaunoties, ataugt. Pamatojoties uz to, matu retināšanās gadījumā nepieciešams veicināt dabīgo matu atjaunošanos, iedarbojoties uz dziļāko mata folikula segmentu - mata sīpolu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cilvēki matu izkrišanu un retināšanos bieži pamana novēloti. Kad folikulas ir novājinātas, mati kļūst plānāki, diametrs samazinās un galu galā tie zaudē sākotnējo veselīgo izskatu. Lai pārliecinātos, kādā stadijā ir jūsu mati, nepieciešams veikt diagnostiku.

Mūsdienās tiek piedāvāti dažādi testēšanas veidi - klīniskie, bioķīmiskie, digitālie, mikroskopiskie izmeklējumi u.c. Šveices uzņēmuma “Labo Cosprophar” pārstāvis Latvijā SIA “Biofarmacija” piedāvā veikt diagnostiku ar profesionālo iekārtu - “Labo Micro Camera HD PRO”. Trihoskops palīdz noteikt matu skaitu uz 1 kvadrātcentimetru, matu blīvumu, diametru, galvas ādas stāvokli utt. Pamatojoties uz pētījumiem un ekspertu ieteikumiem, problēmu risināšanai tiek piedāvāti dažādi varianti - medikamenti, ar trombocītiem papildinātas plazmas injekcijas, mezoterapija, šķidrā slāpekļa kriomasāža un citas terapeitiskās procedūras. Ir ļoti svarīgi sabalansēt ikdienas uzturu un papildināt to ar vitamīniem B, D, cinku.

“LABO Cosprophar” ir izstrādājis alternatīvu - Crescina Transdermic – unikālu līdzekli, kas atjauno matu augšanu un novērš to izkrišanu un retināšanos. Tas ir jaunums Latvijas tirgū, taču eksperti jau augstu novērtējuši tā lieliskos rezultātus.

foto: Publicitātes

Šveicē patentēts dermokosmētisks līdzeklis ampulās ir ērts lietošanai mājās. Pateicoties transdermālajai tehnoloģijai, aktīvās sastāvdaļas var iekļūt caur matu sistēmu ne tikai pa folikulas atveri, bet arī caur galvas ādas slāņiem, ko veicina to mazais molekulārais svars un 3 pievienotie stimulatori (pentilēnglikols, decilēnglikos, kaprilglikols).

AKTĪVO VIELU IEKĻŪŠANA, PATEICOTIES TRANSDERMĀLAJAI TEHNOLOĢIJAI UN STIMULATORIEM, ĻAUJ APTVERT 95% NO GALVAS ĀDAS.

foto: Publicitātes

Subjektiem veiktās pārbaudes ir 100% efektīvas!* Crescina preparāta iedarbības rezultāti ir dokumentēti vairākās in vivo un in vitro klīniski instrumetālās efektivitātes pārbaudēs, to apstiprina Šveices patents CH 711 466.

Līdzeklis ir izstrādāts trīs intensitātes pakāpēs - atkarībā no matu izkrišanas un retināšanās pakāpes: 200/500/1300. Tiek piedāvātas atsevišķas formulas sievietēm un vīriešiem.
Formula sievietēm papildus satur biotīnu un glutamīnu - barojošas vielas mata stiebram, polikvaterniju-68, kas palīdz aizsargāt mata virsmu un pueraria mirifica, kas ir fitoestrogēnu avots un papildus atbalsts, lai novērstu matu izkrišanu un saudzētu krāsotus matus, nemainot to toni.

Būtiski ir arī pareizi attīrīt matus. Piemēram, taukainai galvas ādai nepieciešams pīlings un mitrināšana, bet sausiem matiem - barošana un aizsardzība. Crescina Transdermic piedāvā pīlinga šampūnu, ko ieteicams lietot 2 reizes nedēļā, lai atbrīvotu galvas ādu no liekā sebuma. Šampūna pamatā ir aktīvās sastāvdaļas no Crescina Transdermic ampulu preparātiem. Patentētais komplekss, kas satur aminoskābes cisteīnu un lizīnu - galvenās komponentes, kas atbild par keratīna veidošanos mata folikulā un augu izcelsmes augšanas faktora glikoproteīnu, kas “pamodina” snaudošos matu sīpoliņus. Hidrolizētais keratīns, pateicoties savam mazajam molekulārajam svaram, pievienojas matu keratīnam, tādējādi padarot tievos matus apjomīgākus. Šis šampūns efektīvi noņem netīrumus, lieko taukainību, blaugznas un novērš statisko elektrību, neradot agresīvu ietekmi uz jutīgu galvas ādu. Sastāvā ir glicerīns, kas mitrina, baro un aizsargā matus. Tas piešķir apjomu plāniem matiem, padara tos elastīgākus, bet ne smagākus.

Par jaunākās paaudzes preparātu iespaidos dalās Elmārs Kukjāns - Frizieris ar 10 gadu profesionālo pieredzi, salona “Matu Vēstnieki “ un “Hair Bar” īpašnieks, “Skaistuma skola” pedagogs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes

“Būtiski ir parūpēties par matu veselību savlaicīgi, pirms tas nav pat vēlu. Crescina Transdermic līdzekļi ir lielisks risinājums, lai novērstu nevēlamo matu retināšanos. Ir izstrādātas atsevišķas formulas sievietēm un vīriešiem. To spēcīgais sastāvs ātri un intensīvi iedarbojas uz matu sistēmu – rezultātu bija iespējams novērot jau pēc mēneša kursa lietošanas.”

*Pamatojoties uz in vivo klīnisko pētījumu rezultātiem. Vairāk par pētījumu vietnē www.labo-baltic.eu

Raksts sadarbībā ar SIA Biofarmacija