Esi vesels
2021. gada 11. janvāris, 15:21

Elksniņš, slimojot ar Covid-19, guvis 30% plaušu bojājumu

Jauns.lv / LETA

Bijušais Daugavpils mērs un domes deputāts Andrejs Elksniņš (S) pirmdien izrakstīts no Daugavpils reģionālās slimnīcas pēc slimošanas ar Covid-19, ierakstā sociālajā tīklā "Facebook" raksta Elksniņš.

Deputāts informē, ka pozitīvu Covid-19 testu saņēmis pagājušā gada 31.decembrī, bet ceturtdien, 7.janvārī, ievietots Daugavpils reģionālajā slimnīcā ar pneimoniju un 30% plaušu bojājumiem.

Savā ierakstā Elksniņš izsaka pateicību Daugavpils slimnīcas mediķiem par profesionalitāti un iejūtību, kā arī aicina visus izturēties nopietni pret šo infekciju, ievērot visus noteiktos ierobežojumus, tostarp arī komandantstundu. 

Jau ziņots, ka 2020.gada 11.jūnijā ar deputātu balsu vairākumu pēc Latgales partijas un daļas "Mūsu partijas" deputātu aicinājuma otru reizi šajā domes sasaukumā no amata atbrīvots Daugavpils domes priekšsēdētājs Elksniņš.

Savā pieprasījumā par domes sēdes sasaukšanu deputāti minēja, ka Elksniņš "pielieto sliktas pārvaldības metodes, nepamatoti represē domes darbiniekus, kompromitē pašvaldības uzņēmumus, grauj viņu reputāciju, kas neļauj uzņēmumiem efektīvi strādāt un apdraud Eiropas Savienības struktūrfondu finansēto projektu realizāciju".

Elksniņš, kurš domi vadīja uzreiz pēc pašvaldību vēlēšanām, taču drīz vien no amata tika gāzts, un par pilsētas mēru atkārtoti kļuva 2019.gada janvāra vidū.