Populārākās veļas mašīnas – ar ko tās izceļas?
Noderīgi ikdienā
2021. gada 14. septembris, 06:00

Populārākās veļas mašīnas – ar ko tās izceļas?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Veļas mašīna ir viena no svarīgākajām sadzīves tehnikas iekārtām jebkurā mājā. Kopš mūsu rīcībā ir pilnīgi automātiskas veļas mašīnas, varam izmazgāt veļu, piemēram, kamēr gatavojam vakariņas, tādējādi ietaupot ne tikai daudz laika, bet arī enerģijas.

Laba un kvalitatīva veļas mašīna kalpos daudzus gadus, tāpēc tās iegādei jāvelta pietiekami liels budžets. Svarīgākie aspekti, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties veļas mašīnu, protams, ir tās izmērs, kapacitāte, energoefektivitātes klase, režīmi un papildus funkcijas.

Pareizā izmēra veļas mašīna jāizvēlas, lai tā iederētos tai atvēlētajā telpā, bet atbilstošas kapacitātes veļas mašīna ļaus ietaupīt. Lai veļas mašīna darbotos pēc iespējas labāk gan mazgāšanas, gan enerģijas patēriņa ziņā, to nedrīkst ne mazgāt tukšu, ne pārpildīt.

Protams, lai arī augstākās energoefektivitātes klases veļas mašīnas izmaksā dārgāk, ietaupījums, ko sniegs zemāks elektroenerģijas un ūdens patēriņa daudzums lietošanas laikā, būs tā vērts.

Papildus temperatūras un centrifūgas ātruma regulēšanai, vairumam veļas mašīnu pieejami arī režīmi, kas paredzēti konkrēta veida audumu, piemēram, delikātas veļas vai vilnas mazgāšanai. Lietderīgas papildus funkcijas, kas atvieglos ikdienu ir, piemēram, veļas mērcēšana, papildus skalošana un atliktais starts.

Latvijā populārākās veļas mašīnas mājas lietošanai ir LG, Electrolux un Samsung veļas mašīnas. Varētu šķist, ka visas šo pieredzes bagāto sadzīves elektrotehnikas ražotāju veļas mašīnas ir vienādas. Protams, ka ir gan līdzības, gan atšķirības, tāpēc, ja Jums nepieciešams izvēlēties jaunu veļas mašīnu, turpinājumā tas, ar ko izceļas katrs ražotājs.

Samsung veļas mašīnas

Samsung ražotāja veļas mašīnas ir kvalitatīvas un nodrošina īpaši saudzīgu un efektīvu veļas kopšanu, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas. Japānas uzņēmuma Samsung veļas mašīnas aprīkotas ar daudzveidīgām mazgāšanas programmām, ko iespējams individuāli pielāgot, regulējot temperatūru un mazgāšanas cikla garumu.

Samsung ražotāja veļas mašīnas īpaši izceļas ar burbuļu tehnoloģiju - eco bubble. Šis risinājums garantē nevainojamu tīrību un zemāku enerģijas patēriņu. Izmantojot īpašu tehnoloģiju, gaiss tiek sajaukts ar ūdeni un mazgāšanas līdzekli, veicinot attīrīšanas procesu un samazinot gan nepieciešamo elektrības, gan mazgāšanas līdzekļa daudzumu.

Tāpat īpaši izceļama Samsung 10 gadu garantija veļas mašīnas motoram un Ad Wash funkcija, kas ļauj pievienot papildus apģērbu pat tad, kad mazgāšanas cikls jau uzsākts.

LG veļas mašīnas

Korejiešu uzņēmums LG ražo plašu, kvalitatīvas sadzīves tehnikas klāstu, tajā skaitā veļas mašīnas. LG veļas mašīna ir ļoti piemērota tiem, kas bieži cīnās ar traipiem uz apģērba. Plašais programmu un funkciju klāsts, kas pielāgo mazgāšanas ciklu bērnu apģērbam, gultas veļai, sintētikai, vilnai, segām un delikātiem audumiem ļaus saudzēt apģērbu. Papildus ir pieejami gan traipu tīrīšanas, gan papildus skalošanas, gan īpaši augstas temperatūras mazgāšanas režīmi.

Īpaši izveļamas LG veļas mašīnas, kas aprīkotas ar speciālu tvaika režīmu, kas palīdz izšķīdināt veļas mazgājamo līdzekli, padarot mazgāšanu efektīvāku un gandrīz pilnībā atbrīvojoties no dažādiem alergēniem, piemēram, pelējuma un putekļu ērcītēm.

Pēdējo gadu laikā LG veļas mašīnas ir vienas no visretāk remontētajām, kas nozīmē, ka izvēloties šī ražotāja veļas mašīnu, iegūsiet uzticamu iekārtu, kas bez aizķeršanās tiks galā ar netīrās veļas kaudzēm dauzu gadu garumā. LG veļas mašīna pat centrifūgas režīmā būs pārsteidzoši klusa, ļaujot veļu mazgāt pat nakts laikā.

Electrolux veļas mašīnas

Daudzi testēšanas uzņēmumi uzskata, ka firmas Electrolux ražotās veļas mašīnas ir viskvalitatīvākās savā klasē. Tiek izcelta gan vienkārša un ērta lietošana, gan nevainojamā apģērba mazgāšanas kvalitāte.

Šī Zviedrijas uzņēmuma ražotā veļas mašīna īpaši pielāgota ne tikai pulvera, bet arī veļas mazgājamo kapsulu un cita veida līdzekļu lietošanai. Salīdzinot ar citām līdzīgām veļas mašīnām, firmas Electrolux ražotās veļas mašīnas varbūt nav aprīkotas ar tik daudz režīmiem, taču tāpat ir pieejamas tādas funkcijas, kā traipu tīrīšana un īpaši augsta temperatūra.

Neraugoties uz izcilo mazgāšanas kvalitāti, Electrolux veļas mašīnas izceļas arī ar ļoti augstu energoefektivitāti par salīdzinoši zemām cenām. Tāpat īpaši ērta ir iespēja pielāgot virzienu, kurā atvērt veļas mašīnas durvis, tādējādi padarot ierīci ērtu tieši Jums.

Šo un citu populāru zīmolu veļas mašīnas atradīsiet interneta veikalā 220.lv - ieskatieties piedāvājumā un izvēlieties sev piemērotāko ierīci!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar 220.lv.