foto: Publicitātes foto
Intergaz: drošākie gāzes baloni ar piegādi un uzstādīšanu
Noderīgi ikdienā
2020. gada 8. jūlijs, 11:30

Intergaz: drošākie gāzes baloni ar piegādi un uzstādīšanu

Jauns.lv

Uzņēmums "Intergaz" saviem klientiem piedāvā Latvijā drošāko gāzes balonu piegādi, uzstādīšanu un nomaiņu. Uzzini vairāk par procesu!

Gāzes baloni sadzīves vajadzībām ir tikuši lietoti jau izsenis, taču to iegāde un pārvadāšana, kā arī savienoša ar gāzes plīti nereti prasa papildu pūliņus – jāplāno transports, jāvelta tam papildu laiks, kā arī jābūt pārliecinātam, ka drošā veidā spēsi balonu savienot ar gāzes plīti.

Taču sašķidrinātās gāzes apgādes uzņēmums Intergaz piedāvā risinājumu visām šīm problēmām: ja plāno mājoklim vai vasarnīcai iegādāties gāzes balonu ēdiena gatavošanai uz gāzes plīts, vari būt drošs, ka gāzes balonu maiņa un piegāde Jūsu mājām vienmēr tiks nodrošināta. Tev nebūs pašam jādodas iegādāties gāzes balonu un to nogādāt uz savām mājām, kā arī pašam nebūs gāzes balonu jāsavieno ar gāzes plīti – Intergaz speciālisti to visu paveiks Tavā vietā!

foto: Publicitātes foto

Drošība – pirmajā vietā

Pēc pasūtījuma veikšanas Intergaz speciālisti atvedīs un pievienos gāzes balonu, izslēdzot jebkādus drošības riskus. Visi Intergaz darbinieki, kuri nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu, ir augsti kvalificēti eksperti gazifikācijas jomā, tādējādi ikviens klients var būt pilnīgi pārliecināts par to, ka process tiks paveikts profesionāli un saskaņā ar visaugstākajiem drošības standartiem.

Tāpat Intergaz ir viens no tikai dažiem uzņēmumiem Latvijā, kuram ražotnē ir sertificētas gāzes balonu uzpildes telpas – tādējādi gāzes balonu uzpildes process ir pilnīgi drošs, un tiek rūpīgi sekots līdzi ikviena gāzes balona uzpildes procesa drošībai un tehniskajai izpildei. Ir uzņēmumi, kuri piedāvā gāzes balonus par nedaudz zemāku cenu nekā Intergaz (atšķirība ir aptuveni 2-3 eiro robežās), taču visbiežāk šie gāzes baloni tiek nodrošināti nelegāli – tie tiek nopirkti Lietuvā jau uzpildīti un atvesti uz Latviju pārdošanai. Šāda rīcība ir riskanta un produkts – neizsekojams, un netiek ievēroti nepieciešamie drošības standarti un nosacījumi.

Vēlamies aicināt nepažēlot pāris eiro, un gāzes balonus savam mājoklim iegādāties no sertificēta un droša uzņēmuma, kurš balonus uzpilda savā ražotnē Latvijā. Šī niecīgā cenas atšķirība pavisam noteikti nav pat mazākā riska vērta.

foto: Publicitātes foto

Vairāk par Intergaz

SIA “Intergaz” nodrošina pilnu pakalpojumu spektru attiecībā uz sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšanu, kā arī sistēmas tālāko tehnisko apkalpošanu. Kā jau iepriekš minēts, visas priekšrocības un ievērotie drošības pasākumi attiecas gan uz klientiem, kuri vēlas mājoklī vai vasarnīcā ierīkot sašķidrinātās gāzes apkuri, gan uz klientiem, kuriem nepieciešams tikai gāzes balons gāzes plīts izmantošanai. Tāpat Intergaz šos pakalpojumus piedāvā ne tikai privātajiem, bet arī biznesa klientiem – uzņēmums nodrošina gāzes balonu piegādi arī uzņēmumiem visā Latvijā

Ja interesējies arī par iespēju savam mājoklim ierīkot sašķidrinātās gāzes apkures sistēmu ar gāzes tvertni vai baloniem, sazinies ar Intergaz! Mūsu speciālisti veiks visus nepieciešamos aprēķinus un piedāvās tieši Tavai situācijai vispiemērotāko risinājumu! Kvalificēta Intergaz speciālista bezmaksas izsaukumu uz objektu iespējams pieteikt pa tālruņa numuru 1804 vai aizpildot veidlapu mūsu mājaslapas sadaļā "Kontakti".

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Intergaz.