Salātus pasniedz, dekorējot ar puravu gredzeniem.
Garšīgi
2015. gada 11. novembrī, 18:15
Ēdiens patriotiskā krāsā - biešu salāti ar mārrutkiem un puravu
Bietes satur olbaltumvielas, organiskās skābes, minerālvielas,magniju un B grupas vitamīnus, un novembrī biešu ēdieni lieliski iederēsies arī savu patriotisko toņu dēļ. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo, veselīgo un gardo recepti arī jūs!
Sastāvdaļas
400g vārītas vai tvaicētas bietes
200g marinēti gurķi
1 puravs (baltā daļa)
100g krējums
1 ēd.k. mārrutki
sāls, pipari
Pagatavošana
1. Bietes un gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sīki sagrieztus puravus, krējumu un mārrutkus. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.
2. Pasniegt dekorējot ar puravu gredzeniem.
Teksts un foto: BonAppetit.lv