Pikanta zupa vasaras vakariņām - tomātu gaspačo ar garnelēm
Ideāls vakariņu ēdiens siltā vasaras dienā. Zupu pasniedz bļodiņās ar garnelēm.
Garšīgi

Pikanta zupa vasaras vakariņām - tomātu gaspačo ar garnelēm

Jauns.lv

Šis gan nav īsti tradicionāls gaspačo, jo tam netiek pievienota maize, turklāt to ēd ar karoti, nevis dzer no glāzītes, kā to vajadzētu darīt. Tas gan nemaina to, ka šī būs ātri pagatavojama, atsvaidzinoši pikanta zupa tavām vakariņām.

Sastāvdaļas:

1,2 kg tomātu

2 gurķi

1 sarkanā paprika

3 lielas ķiploka daiviņas, sakapātas

1 liels sīpols, sakapāts

2 ēd.k. olīveļļas garneļu cepšanai

12 tīģergarneles

nedaudz svaigi spiestas citrona sulas

Pagatavošana:

Jaudīgā blenderī sablenderē visus dārzeņus. Pievieno olīveļļu, etiķi, sāli un piparus.

Pannā sasildi olīveļļu un 5 minūtes apcep garneles. Uzspied nedaudz citrona sulas.

Pasniedz zupu bļodiņās ar garnelēm.

Recepte: Laura Grēviņa

Cetrassezonas.lv / Publicitātes foto