Markus Riva Eirovīzijas videoklipu prezentē viss "zeltā". FOTO
Markus Riva savus jaunā dziesmas klipa „Light On” atbalstītājus bija pierakstījis savā īpašajā zelta blociņā.
Slavenības
2014. gada 9. janvāris, 12:05

Markus Riva Eirovīzijas videoklipu prezentē viss "zeltā". FOTO

Jauns.lv

Mūziķis un dīdžejs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa laidis klajā jaunu video savai dziesmai „Lights On”, ar kuru startēs šī gada Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mūziķis savu jaunāko veikumu - dziesmu „Light On” - prezentēja šaurā draugu un viņa mūzikas atbalstītāju lokā restorāna „Dārzs” jaunajās telpās Spīķeros. Starp sveicējiem bija ieradušies arī uzņēmēja Santa Kola, kura ir šī restorāna direktore, kā arī modes blogeris Deniss Ševeļovs.

Sagaidot viesus, saņemot ziedus un laba vēlējumus gaidāmajā Eirovīzijas nacionālajā atlasē, Markus Riva sāka uzrunāt klātesošos. Mūziķis paņēma blociņu, kas mirdzēja tikpat spoži, kā viņa kaklā uzliktā ķēde un apģērba akcenti, lasīja ierakstīto. Mūziķis tur bija pierakstījis ikviena cilvēka vārdu, kurš bija palīdzējis un atbalstījis jaunā klipa „Lights On”, tapšanā.

 Sarunā ar portālu kasjauns.lv Riva atklāj, ka šis blociņš viņam ir īpašs, un tajā viņš pieraksta dažnedažādākās lietas. Tur ir piefiksētas gan idejas, gan nozīmīgi plāni un ieceres. „Jā, es to tā arī saucu - par savu zelta blociņu,” stāsta Markus. „Redziet, man viss ir saskaņots ar zelta krāsas akcentiem - ķēde ap kaklu ir zelta krāsā un arī apģērba akcenti ir tādi. Vislabāk šis blociņš izskatās, kad man ir arī uzvilktas zelta krāsas bikses,” piebilst stilīgais mūziķis.

Vakara gaitā Markus Riva vairākkārt klātesošiem atgādināja, ka šī dziesma arī startēs Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā, tādēļ viņš klātesošos mudināja Eirovīzijas laikā spiest pa pogām un balsot par viņa dziesmu. Pasākuma viesi baudīja Markusa Rivas sagādātās uzkodas un dzērienus, bet par vakara muzikālo noskaņu rūpējās pats dīdžejs Markus Riva.

Markus Riva - Lights On (Music Video)

Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders