Sindijas Kraufordes meita ir gluži kā mammas kopija! FOTO
11 gadus vecā Kaija Gerbere mantojusi vaibstus no savas skaistās mammas – supermodeles Sindijas Kraufordes.
Slavenības
2013. gada 1. jūlijs, 16:45

Sindijas Kraufordes meita ir gluži kā mammas kopija! FOTO

Jauns.lv

90. gados populārā supermodele Sindija Krauforde (47) ar vīru, uzņēmēju Rande Gerberu (51), dēlu Presliju (13) un meitu Kaiju (11) pirms dažām dienām redzēta apmeklējam fermeru tirdziņu Malibu.

Lai gan visus Kraufordu-Gerberu ģimenes pārstāvjus daba apveltījusi ar skaistumu, šoreiz īpašu uzmanību izpelnījusies 11 gadus vecā Kaija. Meitene tirdziņa apmeklējumam izvēlējusies koķetu matu aksesuāru, kas atgādina stilizētas kaķa austiņas. Kaija ir Sindijas un Randes jaunākā atvase. Arī viņa, tāpat kā brālis Preslijs, pasaulē nākusi mājdzemdībās. 2009. gadā Kraufordes dēls bija atzīts par skaistāko kādas slavenības bērnu. Preslijs mantojis arī mammas „firmas zīmi” – dzimumzīmīti uz vaiga.

Lai gan Kaijai ir tikai 11 gadu, viņai jau ir modeles pieredze. 2012. gadā meitene bija izraudzīta par itāliešu modes nama „Versace” bērnu apģērbu kolekcijas reklāmas seju. Kraufordes meita demonstrēja tērpus, kas domāti viņas vienaudzēm – citām 10-12 gadus vecām meitenēm.

„Esmu tik saviļņota, ka meitu uzaicināja piedalīties pirmajā „Young Versace” kampaņā,” priecājās mamma. „Man ir daudz jauku atmiņu par laiku, ko pavadīju sadarbojoties ar Džanni un Donatellu [Versačēm]. „Versace” modes namam piemīt kaut kas ļoti īpašs.”

Deviņdesmitos gados Sindija bija dizainera Džanni Versače mūza, līdz ar to piedāvājums Kaijai fotografēties šķita gandrīz kā pašsaprotams. Mamma un meita ir tik līdzīgas!

Modes nama vadītāja Donatella Versače saskatījusi mātē un meitā ne tikai vizuālu līdzību, bet uzskatīja, ka meitene pārmantojusi arī mammas grāciju un modeles dotības. „Līdzīgi kā viņas mātei, arī Kaijai piemīt īpašs talants,” norādīja Donatella. „Viņa ir ļoti fotogēniska, kamera viņu mīl.” Sindija pavadīja Kaiju uz „Versace” fotosesiju un bija līdzās meitai visu fotografēšanās laiku.

Lai gan Sindija atbalstīja Kaijai izteikto darba piedāvājumu, viņa tomēr uzskata, ka meita vēl ir pārāk jauna modeļu biznesam un viņai septiņus gadus vajadzētu nogaidīt. „Viņa vēl ir pārāk maza, lai veidotu karjeru,” ir pārliecināta Krauforde, kas modeles karjeru uzsāka 16 gadu vecumā.. „Kad meita sasniegs 17 gadu vecumu un vēlēsies, es viņai neliegšu veidot modeles karjeru. Kaija pajokoja – es gan neesmu pārliecināta, ka tas patiešām bija joks, – sakot: ‘Visticamāk es no sākuma būšu modele, jo šajā amatā nevajag neko mācēt, bet pēc tam izskološos par bērnu medmāsu.’”


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press