Slavenības, ar kurām neviens nevēlas strādāt. TOPS
Slavenības
2014. gada 25. janvāris, 12:11

Slavenības, ar kurām neviens nevēlas strādāt. TOPS

Jauns.lv

Darbs pie kinofilmas tapšanas reizēm var būt stresa pārpilns. Dažkārt cilvēki zaudē savaldību un dažkārt aktieri daži aktieri pret citiem izturas neciešami nejauki.

Ja kādreiz nonāksiet Holivudā, apdomājiet divreiz, pirms piekrītat strādāt kopā ar kādu no šiem slavenajiem cilvēkiem!

Vels Kilmers

Šis problēmu māktais aktieris aizsvilies un pametis filmēšanas laukumu jau sava pirmā kino projekta laikā. Tā bija hamburgeru reklāma un Vels tolaik bija tikai 12 gadus vecs! Kilmeram izvērtās liels kašķis ar režisoru Džoelu Šūmaheru, kad viņš aktierim norādīja, ka attieksme pret radošo komandu ir klaji nepieņemama.

Maiks Maijerss

Par Maiku Maijersu jau gadiem klīst runas, ka viņš pieprasot smalku apiešanos, kā arī vēloties kontrolēt it visu. Filmas „Wayne’s World” režisore atceras, ka iecēlusi savu meitu par Maijersa personīgo asistenti, lai palīdzētu izdabāt viņa nebeidzamajām vēlmēm. Kurš gan varēja iedomāties, ka vīrs ar šādu seju un tik lielisku humora izjūtu, spēj uzvesties kā klīrīga tīņu zvaigzne?

Ketrīna Heigla

Viņa bija viena no labāk apmaksātajām aktrisēm Holivudā, taču savas uzvedības dēļ šo statusu zaudējusi. Ketrīna mīl publiski kritizēt cilvēkus, ar kuriem kopā strādājusi, filmēšanas laukumā uzvedas rupji, un viņai bieži vien ir absurdas prasības. Ketrīnai ir kas negatīvs ko pateikt par gandrīz jebkuru. Ļaunākais nāca pār seriāla „Grejas anatomija” scenāristiem. Viņa paziņoja, ka atteiksies no „Emmy” balvas nominācijas „sliktā scenārija” dēļ.

Gvineta Paltrova

Viena no aktrises smieklīgākajām prasībām ir, lai kāds nosusinātu dušas telpu sporta klubā pirms viņa to lieto. Viņa tikai nevēlas nonākt saskarē ar ūdeni, ko pirms viņas lietojis kāds cits.

Filmas „Dzelzs vīrs 2” uzņemšanas laukumā viņa apzināti izvairījās no aktrises Skārletas Johansones. Tā arī abas kolēģes nepārmija ne vārda.

Rasels Krovs

Aktieris izblamējis sevi ar kautiņiem reibumā, draudiem nogalināt filmas producentus (tie izteikti telefoniski nakts vidū) un aizskarošiem izteikumiem par citiem cilvēkiem savā „Twitter” blogā.

Viņš arī aizkaitinājis Džordžu Klūniju par dalību reklāmās, nosaucot kolēģi par pērkamu. „Vecīt, vienīgie, kas gūst labumu no divu slavenu cilvēku ķīviņa, ir žurnāla „People” ļaudis. Kas gan tev lēcies?” - komentēja Klūnijs.

Edvards Nortons

Lai gan viņš ir zināms kā ļoti aizrautīgs un kaislīgs aktieris, šo pašu iemeslu dēļ ar Nortonu mēdz būt grūti sastrādāties. Reiz viņš izteicies: „Es nespēju uzņemties darbu kā aktieris, ja nespēju iesaistīties arī kā dramaturgs. Ja tu strādā ar lieliskiem cilvēkiem, viņi to saprot un ir pat priecīgi. Bet, ja strādā ar sevi nepārliecinātiem cilvēkiem, tad tā ir problēma.”

Stīvens Sīgals

Šī aktiera gājieni ir tik dīvaini, ka būtu grūti noticēt, ja vien tos nestāstītu režisori un citi aktieri, kas ar Sīgalu kopā strādājuši.

Viņš daudz ko izpušķojis, stāstot par savu dzīvi un sitis pa kājstarpi, kuram vīram pagadās. Sava seriāla „Steven Seagal: Lawman” laikā viņš kādā epizodē vadīja tanku. Lai gan tas nebija tīšām, filmēšanas laikā tika savainoti un nogalināti vairāki dzīvnieki.

Džeimss Kamerons

Režisors kļuvis slavens savas ciniskās attieksmes dēļ filmēšanas laukumā, iesakot „izņemt numuriņu” cilvēkiem, kas lūguši Kameronam nedaudz laika, lai aprunātos. Par viņu arī runā kā par cilvēku, kas savu komandu un aktierus ir gatavs „izspiest kā citronus”. Tomēr Džeimsa Kamerona filmas ir vienas no vairāk pelnošajām kino vēsturē.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press