Eirovīzijas nacionālās atlases seksīgākie tērpi
Slavenības
2014. gada 5. februārī, 17:11

Eirovīzijas nacionālās atlases seksīgākie tērpi

Jauns.lv

Eirovīzijas nacionālās dziesmu atlases pusfinālos mūziķu priekšnesumus krāšņākus darīja seksīgas dejotājas un dejotāji, kā arī bekvokālistes. No mūziķiem īpaši izcēlās Samanta Tīna un Aminata Savadogo, savukārt pikantākās komandas bija Anetei Volmanei un Markum Rivam.

Eirovīzijas nacionālās atlases seksīgākie tērpi...
Ar pikantāko tērpu pārsteidz dziedātāja Samanta Tīna, kas iekļuva arī Eirovīzijas nacionālās atlases finālā.
Ar pikantāko tērpu pārsteidz dziedātāja Samanta Tīna, kas iekļuva arī Eirovīzijas nacionālās atlases finālā.

TV ekrānā Eirovīzijas skatītājus piesaistīja ne tikai konkursantu vokālās prasmes, izveicība, harizma, skatuves tērpi, bet arī fona vokālisti un dejotājas.

Jau Eirovīzijas pirmajā pusfinālā pārsteidza Samanta Tīna un Ivo Grīsniņš-Grīslis, kuru muzikālos priekšnesumus paspilgtināja dejotāji, kas izrādīja savus sportiskos augumus.

Īpaši izaicinošu deju uz skatuves nodejoja Oskara Deigeļa dejotāja un priekšnesuma horeogrāfe Ieva Biteniece. Arī jaunā dziedātāja Aminata Savadogo un viņas dejotājas izcēlās ar pikantiem skatuves tērpiem, kas izcēla jauno dāmu auguma aprises.

Otrajā Eirovīzijas pusfinālā visslaidākās kājas demonstrēja dziedātājas Anetes Volmanes dejotājas. Anetes priekšnesuma horeogrāfiju veidojusi Maija Siņicina. Vaicājot, vai dejotājas jau saņēmušas komplimentus, ka viņas otrajā pusfinālā izceļas ar garajām un seksīgām kājiņām, horeogrāfe piekrītoši māja ar galvu un atzina, ka no citu konkursantu dejotājiem, meitenes atšķīrušās ar sievišķīgu stilu.

Grupas „Mad Show Boys” vīri savukārt savu priekšnesumu izdaiļoja ar īstu skaistumkaralieni – rēzeknieti Kristīni Viļumu, kuru nēsāja uz rokām.

Savukārt finālistes Katrīnas Binderes fona vokālistes – Marta Kukarane un Zane Biķe uz skatuves izpaudās dziedātājas Lindas Leen kolekcijas svārkos.