Reti FOTO! Džonijs Deps publiski bučo savu līgavu
Džonijs Deps un Ambera Herda ir ļoti privāti cilvēki. Taču tagad, kad drīzumā gaidāmas kāzas, arī viņi gatavi paust kaut nedaudz jūtas publiskā vidē.
Slavenības
2014. gada 15. februāris, 04:07

Reti FOTO! Džonijs Deps publiski bučo savu līgavu

Jauns.lv

Džonijs Deps (50) un viņa saderinātā, aktrise Ambera Hērda (27), visu laiku centušies savas attiecības paturēt ļoti privātas. Pāris vairījies iziet sabiedrībā kopā un kur nu vēl ļauties maiguma apliecinājumiem publiskā vidē!

Trešdienas vakarā abi kopā apmeklēja Amberas jaunās filmas „3 Days To Kill” pirmizrādi. Parasti atturīgais pāris šoreiz mīļi apskāva viens otru visu fotogrāfu klātbūtnē un kādā brīdī Džonijs pat sniedza mīļotajai buču uz vaiga.

Par godu pirmizrādes vakaram Ambera bija izvēlējusies melnu asimetrisku kokteiļkleitu ar dziļu šķēlumu. 27 gadus vecā līgava tērpam bija pieskaņojusi spožas laiviņkupītes ar punktiņu rakstu. Taču paparaci visvairāk interesēja briljantiem rotātais gredzentiņš, kas jau mēnesi grezno aktrises zeltnesi.

Atgādināsim, ka pāris saderinājās šā gada janvārī un jau aktīvi plāno kāzas, kas visticamāk notiks uz Depam piederošās privātās salas Bahamu salu arhipelāgā.

„Viņiem būs maza intīma ceremonija salas „Little Hall’s Pond Cay” pludmalē, ko pāris apmeklēs basām kājām,” laikrakstam „Daily Star” izteicies kāds vārdā nenosaukts ziņotājs. „Pēc tam būs barbekjū vakars, kurā uzstāsies daži no Džonija draugiem mūziķiem. Tam sekos limbo dejošana. Džonijs un Ambera nevēlas lielu un krāšņu balli Holivudas stilā. Viņi abi ir ļoti privāti cilvēki.”

„Little Hall’s Pond Cay” salu Deps iegādājās 2004. gadā, par to samaksājot 3.6 miljonus dolāru.

Ambera un Džonijs iepazinās 2011. gadā, kad kopīgi strādāja pie kinolentes „The Rum Diary”. Taču romantiskās attiecības abu vidū uzplauka vien pēc gada, – pēc tam, kad Deps bija izšķīries no savas dzīvesbiedres Vanesas Paradī. Ar franču dziedātāju, modeli un aktrisi Deps kopā nodzīvoja 14 gadus un abi ir vecāki diviem bērniem – Lilijai Rouzai (14) un Džekam (11).

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press