Sāpīgas šķiršanās pārdzīvojušie Māris Gavars un Liene Skulme ir kopā?
Sāpīgas šķiršanās pārdzīvojuši Māris Gavars un Liene Skulme pēdējā laikā vairākkārt redzēti kopā.
Slavenības
2017. gada 14. marts, 05:38

Sāpīgas šķiršanās pārdzīvojušie Māris Gavars un Liene Skulme ir kopā?

Jauns.lv

Par smalkajās aprindās apspriestāko pāri aizvadītajā nedēļā kļuva sabiedrības dāma, trīs meitu māmiņa Liene Skulme un uzņēmējs, septiņu bērnu tēvs Māris Gavars.

Žurnāls „Kas Jauns” jaunākajā numurā vēsta, ka pēc šķiršanās romantiskas jūtas uzplaukušas Skulmes un Gavara attiecībās. Kā zināms, aptuveni pirms pusgada modele Una Gavare ar visiem septiņiem bērniem pameta Māri Gavaru un devās uz Kanāriju salām pie savas jaunības dienu mīlestības, miljonāra Ainara Gulbja. Tāpat, aptuveni ap to pašu laiku sāka irt žilbinošās blondīnes Skulmes un precētā Andra Buļa romāns, un Bulis atgriezās pie ģimenes.

Liene Skulme pagājušajā nedēļā viesnīcas „Hotel Roma” telpās, kur atrodas arī viņas tagadējā darbavieta, organizēja labdarības izsoli savas ar vēzi slimās brāļameitas dzīvības glābšanai. Pasākuma viesu vidū bija arī Gavars.

Žurnālam Kas Jauns Māris neslēpa, ka ar Lieni Skulmi ir pazīstams jau sen. „Esam veci draugi,” izteicās Gavars.

 

Pasākumā gan viņš no Lienes uzkrītoši centās turēties atstatus un tikai dažbrīd piegāja viņai klāt uz īsu mirkli. Pāris dienu pēc labdarības pasākuma Māris Gavars un Liene Skulme atkal redzēti kopā – abi iznāca no viesnīcas un, pa Vecrīgas bruģi kopā iedami, dūdoja gluži kā mīlas balodīši.

Jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā arī par to, ka mūziķis Mārcis Judzis pēc sānsoļa ar miljonāra meitu cenšas atgriezties ģimenē, kā arī atklājas šokējošas lietas par TV šova „Tēta nedienas Latvijā” dalībnieku.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders