Cilvēki atsakās turpmāk abonēt modes žurnālu "Vogue", jo uz tā ir Kardašjanas bilde
Piepildījies Kimas Kardašjanas sapnis! Viņas fotogrāfija nu rotā „modes Bībeles” – žurnāla „Vogue” vāku.
Slavenības
2014. gada 26. marts, 11:48

Cilvēki atsakās turpmāk abonēt modes žurnālu "Vogue", jo uz tā ir Kardašjanas bilde

Jauns.lv

Jau maijā gaidāma realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas (33) un repera Kanjes Vesta (36) kāzas. Īsi pirms Parīzē rīkotajām svinībām pāris piepildījis savu dedzīgāko sapni un pozējis modes žurnāla „Vogue” amerikāņu izdevuma vākam.

Daudzas slavenības, to skaitā stila ikona Viktorija Bekhema, tikai sapņo reiz rotāt Annas Vintūras vadītā modes izdevuma vāku, taču sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai un viņas līgavainim reperim Kanje Vestam šis sapnis kļuvis par realitāti. Tā vien šķiet, ka pati galvenā varone nespēj vien noticēt savai laimei: „Ak, mans Dievs! Tas ir kā nomodā piepildījies sapnis! Paldies, žurnālam „Vogue” par šo vāka fotogrāfiju! Es pat nespēju paelpot!” – bezgala saviļņota par sapņa piepildījumu, raksta Kima. Savukārt, reperis Kanje Vests par iespēju piedalīties fotosesijā uz prestižā modes žurnāla vāka, pateicies tikai ar īsu un lakonisku „Paldies”.

Vāka fotosesijā Kima pozē līgavas kleitā, ko darinājis modes nams „Lanvin”, bet Kanje stāv, cieši apskāvis līgavu. Dažās no žurnāla lappusēs publicētajām fotogrāfijām, redzama arī pāra meitiņa Norta, kura fotosesijā piedalījusies kopā ar saviem slavenajiem vecākiem.

Kimai fotogrāfija uz „Vogue” vāka ir sapņa piepildījums, turpretī daudzi ir šokā, ka šīs sabiedrības dāmas fotogrāfija nu redzama uz „modes Bībeles” vāka. Viņi nekavējoties par to pauduši savas domas sociālajos tīklos. Turpretī daži „šokējušies” tik ļoti , ka nolēmuši atteikties no turpmākas žurnāla abonēšanas. Šo „dziļi satriekto” cilvēku skaitā ir arī sabiedrībā labi zināmi ļaudis, piemēram, seriāla „Bafija pret vampīriem” aktrise Sāra Mišela Gelāra, kura pati reiz izblamējās uz saviesīgu pasākumu ierodoties kleitā, ko bija izraudzījusies viņas pāris gadu vecā meita...

„Nu... Es domāju, ka attiekšos no žurnāla abonēšanas. Kurš ar mani?” – nepatīkami pārsteigta par Kardašjanas foto uz „Vogue” vāka, raksta Gelāra.

Leģendārajai redaktorei Annai Vintūrai pat nācies paskaidrot savu lēmumu par šī pretrunīgi vērtētā pāra fotogrāfijas publicēšanu: „Kas attiecās uz vāka fotogrāfiju, manuprāt, tā izdevusies burvīga un aizkustinoša. Man jāpiebilst, ka šī pilnībā bija mūsu ideja. Jūs, iespējams, būsiet lasījuši, ka Vests palūdza nopublicēt savas līgavas foto uz „Vogue” vāka. Taču viņš nav darījis nekā tamlīdzīga. Kanje ir apbrīnojams mākslinieks un kulturāls provokators. Savukārt Kima, pateicoties sava rakstura spēkam, atradusi sev vietu pasaules uzmanības centrā. Tam nepieciešama patiesa drosme.”

Tā Kima Kardašjana un Kanje Vests pozēja fotosesijā žurnālam „Vogue”


Kasjauns.lv/Foto: Vogue, Instagram, Facebook