Agnese Rakovska "Izklausies redzēts" uzvar jau trešo reizi! ŠOVA FOTO
Pat šova „Izklausies redzēts” vadītājs Lauris Reiniks bija pārsteigts, kā Agnesei rakovskai izdevās sestajā raidījumā attēlot vīrieti – skarbo amerikāņu rokdziedātāju Kid Rock.
2014. gada 6. aprīlis, 22:40

Agnese Rakovska "Izklausies redzēts" uzvar jau trešo reizi! ŠOVA FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Izklausies redzēts” sestajā raidījumā triumfēja dziedātāja Agnese Rakovska. Žūriju un pārējos dalībniekus pārliecināja viņas iejušanās amerikāņu rokdziedātāja Kid Rock ādā. Savukārt līdzšinējais šova kopvērtējuma līderis Ralfs Eilandans nebija pat labāko trijniekā.

Bez Agneses vēl šovā varēja redzēt kā Roberto Meloni bija Robijs Viljams, Liene Greifāne - Glorija Geinora, kā Ralfs Eilands līdzinājās īru rokgrupas „U2” līderim Bono. Tikmēr Olga Rajecka kā Loalva Braza dziedāja grupas „Kaoma” hitu „Lambada” un pat piespieda uz skatuves dejot ne tikai skatītājus un žūriju, savukārt Rihards Lepers kopā ar brāli Oskaru Leperu kārtīgi iepriecināja skatītājus kā „Duets Sandra”. Vēl Samanta Tīna bija Tonija Brekstone  un Dainis Skutelis – Elviss Preslijs.

Pēc visu dalībnieku uzstāšanās žūrija – Jānis Šipkēvics, Baiba Sipeniece-Gavare, Valdis Lūriņš un Marija Bērziņa - un paši dalībnieki lēma, ka uzvara pienākas Agnesei Rakovskai, kurai šis bija jau trešais panākums. Otrajā vietā šoreiz šovā bija Samanta Tīna, bet trešais – Roberto Meloni.

Agnese Rakovska pēc šova portālam kasjauns.lv teica: „Šis man pašai bija ļoti īpatnējs tēls. Un liels paldies jāsaka grimētājai Unai Bernatovičai, kas mani vizuāli pataisīja par vīrieti, jo šoreiz tas bija galvenais! Mums abām tas bija kā lēciens āliņģī... Ja nebūtu tā deguna, matu un cepures, ar „iekšām” vien šo iemiesošanos nepavilktu. Mēģinājumā ne uz pusi nejutos tik spēcīga, cik tagad šajā tēlā. Tikai tajā brīdī, kad tika pabeigta tēla veidošana, atnāca īstā sajūta, ar ko jau pārliecinoši varēju kāpt uz skatuves. Vienmēr esmu gribējusi uzzināt, kā ir būt džekam. Veicās ar Kid Rock, jo viņš man vienmēr paticis kā vīrietis - tik pašpārliecināts un pofigistisks. Un tas man ļoti patīk cilvēkos.”

Kid Rock – „All Summer Long”

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Toms Norde (TV3)