Raienam Reinoldsam un Hjū Džekmenam nav lielāka prieka, kā vienam otru izjokot
Aktieri Hjū Džekmens un Raiens Reinoldss ir labi draugi, un viņiem labpatīk draudzīgi pavilkt vienam otru "uz zoba".
Slavenības

Raienam Reinoldsam un Hjū Džekmenam nav lielāka prieka, kā vienam otru izjokot

Jauns.lv

Aktieri Hjū Džekmens (48) un Raiens Reinoldss (40) ir labi draugi un viņiem labpatīk draudzīgi pavilkt vienam otru „uz zoba”. Tā kā viņi abi ir slaveni – arī sabiedrībai ir iespēja pasekot līdzi, kā abi čomi viens otru „troļļo” sociālajos tīklos.

Raienam Reinoldsam un Hjū Džekmenam nav lielāka pr...

Šā gada martā uz ekrāniem iznākusi filma „Logan” („Logans”), kas ir jaunākais stāsts par Hjū Džekmena atveidotā Vilknadža piedzīvojumiem.

Filmas reklamēšanas nolūkos aktieris devies uz Pekinu, kur viņš ļoti silti uzņemts. Džekmens ticies ar faniem, labprāt ar viņiem kopā fotografējies un vienu no attēliem publiskojis arī savā „Twitter” blogā. „Paldies par apbrīnojamo vizīti, Pekina!” – parakstā vēstīja Džekmens.

 

Kad šo vēstījumu aplūkoja Reinoldss, viņš komentāros ierakstīja sekojošu secinājumu: „Esmu pārliecināts, ka tie ir protestanti.”

Džekmenam par trāpīgo joku nebija, ko teikt, un viņš pretī uzrakstīja: „Patiešām, draugs? Patiešām?!”

2016. gada decembrī aktierim Raienam Reinoldsam piešķīra zvaigzni Holivudas Slavas alejā. Par godu šim notikumam Hjū Džekmens uzņēma video, kurā atveidoja savu draugu un ierosināja faniem nokārtot dabiskās vajadzības uz šīs zvaigznes. „Raiens Reinoldss man palūdza ievietot šo 100% patieso video ar viņu pēc tam, kad viņam šodien piešķīra zvaigzni Holivudas Slavas alejā,” – vēstīja Džekmens.

 

Savukārt gadu pirms šī joka, Reinolds maskējies kā supervaronis no filmas „Deadpool” („Dedpūls”) atdarināja Džekmenu. Vismaz viņa austrāliešu akcentu.

 

Presenting ... ME by HIM. @vancityreynolds #SMA

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Interesanti, ka filmā „Deadpool” tās galvenais personāžs arī centās uzdoties par Džekmenu. Tāpēc, ka viņš ir skaists.

Nesen skatītājus sasniedzis filmas „Deadpool 2” reklāmas rullītis, kas informē par gaidāmu otro daļu fantastikas stāstam. Lai gan Hjū Džekmens atteicis tajā piedalīties, Reinoldss nav palaidis garām iespēju vairākas reizes piesaukt Vilknadzi šajā video fragmentā. Kinolentes filmēšana gan sākies tikai šā gada jūnijā, bet filmai uz ekrāniem paredzēts iznākt 2018. gadā.

Kasjauns.lv / Foto: Twitter, Instagram, Vida Press