Nikola Kidmena atbild uz Monako karaliskās ģimenes kritiku par Greisas Kellijas filmu
Kidmena: "Šai filmai piemīt kaut kas no pasakas, tāpēc tā nav biogrāfiska".
Slavenības
2014. gada 12. maijs, 22:46

Nikola Kidmena atbild uz Monako karaliskās ģimenes kritiku par Greisas Kellijas filmu

Jauns.lv

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena atbildējusi uz Monako karaliskās ģimenes izteikto kritiku par viņas gaidāmo filmu "Grace Of Monaco", vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Monako princis Alberts II un viņa māsas nopēla filmu par amerikāņu kinozvaigzni Greisu Kelliju, kura apprecējās ar Monako firstu Renjē III. Kidmena gaidāmajā kinolentē spēlē galveno lomu.

Alberts II, kā arī viņa māsas Hannoveres princese Karolīna un Monako princese Stefānija pagājušonedēļ publiskā paziņojumā nopēla filmu, kas šonedēļ tiks demonstrēta Kannu kinofestivālā.

Viņi to sauca par "farsu" ar "apšaubāmām atsaucēm uz vēsturi". Monako karaliskās ģimenes locekļi norādīja, ka filmu nevajadzētu uzskatīt par biogrāfisku.

Kidmena nesenā intervijā britu avīzei "Daily Mail" norādīja, ka saprotot karaliskās ģimenes sašutumu, taču tā nemaz nepretendējot uz biogrāfijas statusu. "Es zinu, ka viņi nav apmierināti. Es reaģētu tāpat, ja viņa būtu mana māte," sacīja Kidmena. "Bērni vienmēr gribēs aizstāvēt savus vecākus. Tādā ziņā es to saprotu."

"Varu teikt tikai to, ka ļoti cienu un apbrīnoju viņu māti. Tā nav veidota kā biogrāfiska filma. Es centos godināt visus attēlotos notikumus, kas atbilst patiesībai. Šai filmai piemīt kaut kas no pasakas, tāpēc tā nav biogrāfiska," norādīja Kidmena.

"Grace of Monaco" stāsta par krīzi Kellijas un Renjē III attiecībās 1962.gadā. Kinolentē stāstīts par sešus mēnešus ilgo strīdu par nodokļiem ar Franciju, kura laikā slavenais režisors Alfrēds Hičkoks aicināja bijušo aktrisi atgriezties uzņemšanas laukumā.

Filmas iznākšana vairākkārt atlikta.

Filmas "Grace Of Monaco" reklāmas treileris - video:
LETA/Foto: EPA/LETA