Ilgākās laulības Holivudā. TOP’16
Slavenības
2014. gada 1. jūnijs, 06:15

Ilgākās laulības Holivudā. TOP’16

Jauns.lv

Mēs visbiežāk dzirdam par Holivudas zvaigžņu laulībām, kas ilgušas gadu, nepilnu gadu, 72 dienas vai pat 55 stundas... Šoreiz stāstām par slavenajām ģimenēm, kas laulībā nodzīvojušas ilgus gadus un aizvien bauda laimi un saticību. Viņiem ģimene ir pati lielākā vērtība.

Toms Henks un Rita Vilsone

Aktieris Toms Henks un Rita Vilsone apprecējās 1988. gadā. Aizvadītajā gadā pāris atzīmēja 25. kāzu gadadienu. Holivudas tik mainīgajā pasaulē viņus uzskata par vienu no ideālākajiem slavenību pāriem pasaulē. Ritai un Tomam ir divi dēli Trūmens un Česters. Tomam ir arī divi bērni no viņa pirmās laulības – Kolins un Elizabete.

Šī pāra attiecībās mīlestība nav zudusi. Rita kādā intervijā pastāstījusi, ka viņas vīrs reiz teicis, ka viņai sevī neko nevajag mainīt, viņš sievu aizvien mīl tādu, kāda viņa ir. Skaisti, vai ne?

Kurts Rasels un Goldija Houna

Aktieru pāris pirmo reizi sastapās, kad Goldijai bija 21 gads, bet Raselam tikai 16. Taču mīlestība uzplauka nedaudz vēlāk, kad abi filmējās lentē „Swing Shift” (1983). Lai gan abi nav oficiāli precējušies, viņi ir kopā jau vairāk nekā 25 gadus. Goldijas meita Keita Hadsone sauc Kurtu par savu tēti, lai arī viņš nav tās bioloģiskais tēvs. Rasels bieži pavadījis Keitu uz pirmizrādes vakariem un atbalstījis viņas centienus.

Goldijai un Kurtam ir 26 gadus vecs kopīgs dēls Vaijets.

Metjū Broderiks un Sāra Džesika Pārkere

Aktieru pāris apprecējās 1997. gadā un ģimenē audzina trīs bērnus. Viņi ir precējušies jau 17 gadu un tiek uzskatīti par vienu no saticīgākajiem pāriem Holivudā.

Sāra un Metjū ir labs piemērs tam, kā var savienot aktīvu darba dzīvi ar mājas rūpēm un ģimeni. Jā, protams, viņiem ikdienā palīdz auklīte un dvīņu meitenes neiznēsāja Sāra pati, bet gan surogātmāte. Par spīti tam pāris intervijās bieži norāda, ka laimi par naudu nevarot nopirkt. Visu nenosaka tikai nauda.

Deivids un Viktorija Bekhemi

Bijušais futbolists un dizainere salaulājās 1999. gadā, klātesot vien 29 viesiem. Nav svarīgi, vai esat šī pāra fani vai nē, neviens nevar noliegt, ka viņu dzīves ir kā zem mikroskopa. Tomēr par spīti negācijām, kas nākušas pār šī pāra galvām, viņi ir spējuši saglabāt harmonisku un stipru laulību. Deivids un Viktorija ģimenē audzina četrus bērnus – Bruklinu, Romeo, Krūzu un Hārperi.

Deivids un Imana Boviji

Tik klasiska savienība: rokeris un modele. Deivids Bovijs un Imana ir viens no slavenākajiem šādiem pāriem. Britu mūziķis un somāliešu supermodele apprecējās 1992. gadā. Pārim ir kopīga meita Aleksandrija Zāra.

Jautāta, kāds ir viņu harmonisko attiecību noslēpums, Imana reiz teica, ka viņa aizvien jūsmojot par Deividu. Viņš esot brīnišķīgs cilvēks un vienmēr liekot viņai smieties, kā neviens cits.

Kevins Beikons un Kira Sedvika

Aktieru pāris ir precējies 25 gadus. Kevins aizvien ir „ieķēries” savā sievā. Kā ilgas un laimīgas laulības noslēpumu viņš nosauc: „Manuprāt, cīņām jābūt tīrām un seksam neķītram.”

Tims Makgrovs un Feita Hila

Kantri mūzikas zvaigznes apprecējās 1996. gadā un ģimenē audzina trīs bērnus. Abi mūziķi pat cenšas pakārtot savus koncertu grafikus bērnu stundu sarakstam un viņu skolas aktivitātēm.

Gevins Rosdeils un Gvena Stefani

Mūziķu pāris apprecējās 2002. gadā un ir trīs dēlu vecāki. Jaunākais no viņiem Gvenai piedzima šā gada februārī, jaunajai māmiņai esot jau 44 gadu vecumā.

Sāra Mišela Gelāra (Prinsa) un Fredijs Prinss juniors

Abi jauniešu iemīļotie aktieri apprecējās 2002. gadā. Pāris iepazinās 1997. gadā kopā filmējoties lentē „Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā”, taču romantiskas jūtas uzplauka vien 2000. gadā. Sāra pieņēma vīra uzvārdu kāzu piektajā gadadienā.

Ketrīna Zeta-Džounsa un Maikls Duglass

Šis aktieru pāris ir precēts kopš 2000. gada. Lai gan pērn paklīda runas, ka viņu laulība esot uz iziršanas robežas, abi aktieri publiski apliecinājuši vēlmi ģimeni saglabāt, un pagaidām viņiem tas izdodas. Maikls reiz izteicies, ka Ketrīna esot labākā sieva pasaulē un viņš atbalsot viņu it visā.

Bono un Ali Hjūsone

Ali Hjūsone intervijās atzinusi, ka būt precētai ar Bono ne vienmēr esot viegli, taču kopīgās atmiņas palīdz uzturēt laulību stipru. Pāris apprecējās 1982. gadā. Viņi ir vecāki divām meitām – Džordanai un Memfisai Īvai, kā arī diviem dēliem – Elijam Bobam Patrīcijam Gugijam Kjū un Džonam Abrahamam.

Denzels un Poleta Vašingtoni

Pāris iepazinās filmas „Wilma” uzņemšanas laukumā un apprecējās 1983. gada 25. jūnijā. Viņiem ir četri bērni: meita Katja, dēls Džons Deivids un dvīņi Olīvija un Malkolms. 1995. gadā Dienvidāfrikā Poleta un Denzels atjaunoja laulību zvērestus.

Semjuels L. Džeksons un LaTanja Ričardsone

1980. gadā Semjuels apprecēja TV sporta kanāla producenti un aktrisi LaTanju Ričardsoni. 1982. gadā pāris sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto meitiņu Zoju, kura šobrīd strādā kā ārštata TV un filmu producente.

Ozijs un Šārona Osborni

Lai cik savādi nešķistu, taču šis ekscentriskais pārītis ir kopā jau 31 gadu. Viņi iepazinās, kad Šāronai bija 18 gadu, bet Ozijs bija vēl precējies ar pirmo sievu. Šārona un Ozijs apprecējās 1982. gada 4. jūlijā. „Black Sabbath” rokeris kāzu dienai speciāli izvēlējies ASV Neatkarības dienu: lai nekad neaizmirstu kāzu gadadienas datumu!

Lai gan viņi vairākkārt bijuši uz šķiršanās robežas dažādu atkarību problēmu dēļ, laulību ir izdevies saglabāt. Viņiem ir trīs bērni – Eimija, Kellija un Džeks.

Denijs de Vito un Rea Pērlmane

Viņi apprecējās 1982. gada 28. janvārī. Pārim ir dēls Džeikobs un meitas Lūsija un Greisa. 2012. gadā – pēc 30 kopdzīves gadiem – pāris šokēja fanus, paziņojot, ka pieņēmuši lēmumu šķirties. Taču pēc kāda laika viņi šķiršanās prasību atsauca un aizvien ir kopā. Viņi netic baumām un aizvien mīl viens otru.

Džons Bon Džovi un Doroteja

Džons un viņa skolas laiku mīlestība Doroteja šogad atzīmēja 25. kāzu gadadienu. Viņiem ir četri bērni – Stefānija Rouza (20), Džesijs Džeimss Lūiss (19), Džeikobs Hērlijs (11) un Romeo Džons (10).

Džons un Doroteja apprecējās 1989. gada 29. aprīlī Lasvegasā. Kādreizējais meiteņu elks, rokeris Džons Bon Džovi, aizvien ir uzticams savai pirmajai un vienīgajai sievai. Džons un Doroteja viens otrā iemīlējās vēl vidusskolas gados.

„Arī es neesmu svētais un man ir bijuši savi grēki,” atzīst Bon Džovi. „Taču mums valda nerakstīts likums: viss, kas notiek „Bon Jovi” aizkulisēs, arī paliek „Bon Jovi” aizkulisēs. Doroteju es nebūtu gatavs mainīt ne pret ko citu. Lai gan visi teic, ka mēs esam teju vienīgais pāris rokmūzikas aprindās, kas aizvien ir kopā, tas nav tiesa. Arī Bono aizvien ir kopā ar sievu Ali un Brūss Springstīns ar [otro sievu] Patiju. Tā, ka mēs neesam vienīgie! Doroteja ir neatkarīga un ļoti stipra sieviete (un karatē instruktore piedevām). Nebūtu gatavs viņu mainīt pret seksīgu modeli. Turklāt man patīk skatīties kā sievietes kļūst vecākas sevis cienīgi. Patīk redzēt viņas kovboju zābakos un zilajos džinsos un ne tik ķirurģiski uzlabotas, ka viņas vairs nespēj aizvērt acis. Tādas sievietes tu redzi it visur Holivudā, brrrr....”


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press