Melānija Grifita aizklāj tetovējumu ar Antonio Banderasa vārdu. FOTO
Pirms divām nedēļām Melānija Grifita paziņoja par lēmumu šķirt laulību. Ar bieza grima kārtu nu aktrise aizkrāsojusi vīra Antonio Banderasa vārdu savā tetovējumā.
Slavenības
2014. gada 20. jūnijs, 05:16

Melānija Grifita aizklāj tetovējumu ar Antonio Banderasa vārdu. FOTO

Jauns.lv

Tetovējumu ar Antonio Banderasa (53) vārdu aktrise Melānija Grifita (56) vēl nav likvidējusi, taču, apmeklējot Taorminas filmu festivālu, bija to aizklājusi ar biezu grima kārtu. Viņa nolēmusi izdzēst vīru no savas dzīves uz visiem laikiem.

Pirms divām nedēļām Holivudas aktieru pāris Melānija Grifita un Antonio Banderass paziņoja par lēmumu šķirties. Kopīgi izdotajā paziņojumā aktieru pāris norādīja, ka ir laimīgi par kopā pavadīto skaisto laiku un šķiras "mīlestības pilnā un draudzīgā gaisotnē". Šķiršanās iniciatore bijusi Melānija.

Grifitu un Banderasu uzskatīja par vienu no saticīgākajiem un laimīgākajiem pāriem Holivudā, turklāt ar vienu no ilgāk laulībā nodzīvoto gadu stāžu. Pāris bija precējies 18 gadu un ģimenē audzināja kopīgu meitu Stellu, kurai šobrīd ir 17 gadu.

Pirmdien, viesojoties Taorminas filmu festivālā Itālijā, Melānija redzēta jau bez laulības gredzena pirkstā. Bet dažas dienas vēlāk ar aizkrāsotu tetovējumu uz pleca. Lai gan, paziņojot par lēmumu šķirties, pāris norādīja, ka dara to „mīlestības pilnā un draudzīgā gaisotnē”, Melānija vīra vārdu cenšas no savas dzīves izdzēst. Apmeklējot sarkanā paklāja pasākumu Itālijā, aktrise nebija ar grima kārtu aizklājusi visu lielo sirds formas zīmējumu, bet aizkrāsojusi tikai Antonio vārdu, kas rakstīts sirds ietvarā. Aktrise bija ļoti centusies retušēt vārdu, tomēr dažās fotogrāfijās zibspuldžu gaismās tas izvien ir saredzams.

Daži jau ieteikuši Grifitai konsultēties ar Džoniju Depu, Andželinu Džoliju vai Hali Beriju, kuri savulaik pārveidojuši saviem bijušajiem veltītos tetovējumus.

Laikā, kad Džonijs Deps satikās ar aktrisi Vinonu Raideri, viņš bija uztetovējis vārdus „Winona forever” („Vinona uz mūžu”). Pēc attiecību iziršanas Deps tetovējumu pārveidoja par „Wino forever”.

Halei uz sēžamvietas bija tetovēts bijušā vīra Deivida Džastisa vārds. Pēc šķiršanās šajā vietā tapa saulespuķe. Aktrise nožēlo, ka bijusi tik neprātīga un vispār rakstījusi uz savas miesas vīra vārdu.

Andželinai Džolijai reiz bija tetovējums ar pūķi virs kura bija rakstīts vīra Billija Boba Torntona vārds. Pēc tam, kad pāris izšķīrās un Džolija sāka satikties ar Bredu Pitu, aktrise tetovējumu ar lāzeru likvidēja un tā vietā uztetovēja savu bērnu un Pita dzimšanas ģeogrāfiskās koordinātas. Taču, ja ieskatās, vecā tetovējuma aprises aizvien ir jaušamas zem jaunā tetovējuma.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press