Aktrise, kas solījās, ka nekad nebūs māte, gaida pirmdzimto
„Man patīk mazi bēbīši, taču savus bērnus es nevēlos,” vēl pirms pāris gadiem apgalvoja Eva Mendesa. Taču šobrīd aktrise un viņas draugs Raiens Goslings esot pirmdzimtā gaidībās.
Slavenības
2014. gada 10. jūlijā, 15:04

Aktrise, kas solījās, ka nekad nebūs māte, gaida pirmdzimto

Jauns.lv

Vēl pirms pāris gadiem aktrise Eva Mendesa (40) plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem skaidri lika saprast, ka nav no tām sievietēm, kas alkst pēc bērniem. Taču nu atklātībā nonākusi vēsts, ka aktrise ir māmiņas cerībās!

Aktrise, kas solījās, ka nekad nebūs māte, gaida p...

Pirms pāris gadiem, kad plašsaziņas līdzekļu pārstāvji sāka tenkot, ka Eva Mendesa esot māmiņas cerībās, viņa atklāti paziņoja, ka nav stāvoklī un bērnus negrib vispār! „Es nevēlos bērnus,” norādīja Mendesa. „Man patīk mazi bēbīši. Viņi ir burvīgi. Taču man tik ļoti patīk pagulēt no rītiem un esmu cilvēks, kas pārāk daudz par visu satraucas.”

Taču pat aktrise, kas bija nelokāmi pārliecināta, ka nekad nebūs māte, savas domas ir mainījusi. Kopā ar draugu, aktieri Raienu Goslingu (33) Eva nu gaida pirmdzimto. Žurnāla „OK!” amerikāņu izdevuma žurnālisti vēsta, ka daiļā aktrise esot jau septītajā grūtniecības mēnesī.

To, ka aktieru pāris ir mazuļa gaidībās apgalvo arī tādi izdevumi kā „People”, „Us Weekly” un „Access Hollywood”. Viņiem to esot pavēstījuši droši ziņu avoti. Taču Mendesas un Goslinga pārstāvji klusē un oficiālu paziņojumu vēl nav snieguši.

„Eva jau krietnu laiku ir gatava māmiņas lomai,” amerikāņu izdevumam „OK!” pavēstījis kāds vārdā nenosaukts informators.

Eva un Raiens 2013. gadā iznākušajā kinolentē „The Place Beyond The Pines”.
Eva un Raiens 2013. gadā iznākušajā kinolentē „The Place Beyond The Pines”.

Mendesa un Goslings sāka satikties 2011. gadā. To, ka ir pāris, viņi atklāja līdz ar ceļojumu uz Disnejlendu Kalifornijā.

Baumas par to, ka Eva ir mātes cerībās parādījušās laiku pa laikam. Vēl šā gada februārī aktrise tās kategoriski noliedza. Mendesa lidostā muitas darbiniekiem esot pateikusi, ka ir stāvoklī, tāpēc nevar pirms lidojuma ļauties pārbaudei ar skenera palīdzību. Aktrise to vēlāk noliedza, apgalvojot, ka nekad nav atļāvusi sevi skenēt, dodot priekšroku pārbaudei ar rokām.

Amerikāņu slavenību žurnāls raksta, ka Raienam Goslingam šīs attiecības esot ļoti svarīgas, taču viņš neizjūtot vēlmi precēties, kā to vēlas Eva.„Raiens uzauga bez tēva, tāpēc viņš vienmēr ir teicis, ka saviem bērniem būs vienmēr līdzās.”

„Raiens nedomā, ka viņiem vajadzētu precēties tikai tāpēc, ka gaidāms bērns, taču Eva ir pārliecināta, ka ir svarīgi savīt dzīves kopā,” papildinājis kāds cits ziņu avots.

Pirms romāna ar Evu Mendesu Raines Goslings tikās ar filmas „Notebook” kolēģi, aktrisi Reičelu Makadamsu. Savukārt, laika posmā no 2001. gadā līdz 2002. gadam viņu vienoja romantiskas jūtas ar filmas „Murder By Numbers” kolēģi aktrisi Sandru Bulloku.

Eva Mendesa deviņus gadus bija kopā ar mūziķi Džordžu Augusto, bet pirms iepazīšanās ar Goslingu, viņa vienoja jūtas ar aktieri Džeisonu Sudeikisu.

Eva Mendesa un Raiens Golsings 2013. gadā iznākušajā kinofilmā „The Place Beyond The Pines”.

Eva Mendesa un Raiens Golsings kinofilmā „The Place Beyond The Pines”

Eva Mendesa un Raiens Golsings 2013. gadā iznākušajā kinofilmā „The Place Beyond The Pines”.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press