Bijušie talantu šova mīlnieki Berezina un Pujāts apvienojas kopīgā dziesmā. VIDEO
Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts talantu šova “O Kartes skatuve” laikā 2012. gadā.
Slavenības

Bijušie talantu šova mīlnieki Berezina un Pujāts apvienojas kopīgā dziesmā. VIDEO

Jauns.lv

Mūziķis Rassell jeb Ruslans Kuksinovičs radījis jaunu dziesmu “Cik labi šonakt” un to bez paša mūzikas autora iedziedājuši šova “O Kartes skatuve” dalībnieki Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts.

Bijušie talantu šova mīlnieki Berezina un Pujāts a...

Berezina un Pujāts ir vieni no spilgtākajiem talantu šova dalībniekiem. “O Kartes skatuves” laikā viņu starpā uzplauka romantiskas attiecības, kas ilga arī pēc šova. Šis mīlnieku pārītis kļuva slavens ar to, ka viņi pamanījās ne tikai mīlēties, bet arī ķīvēties.

Pēc deviņu mēnešu ilgajām attiecībām Pujāts un Berezina izšķīrās, bet tagad – pēc diviem gadiem – viņi atkal apvienojušies. Tiesa gan tikai muzikālā jomā, lai kopā ar Rassell izdotu jaunu dziesmu “Cik labi šonakt”

Dziesma veidota nu-disco stilā, kas pēdējos gados palicis par vienu no jauniem popmūzikas trendiem. Ir atgriezušās 80 gadu mūzikas skaņas, to var dzirdēt tādos mūsdienu pasaulslavenos māksliniekos kā Robin Thicke, Justin Timberlake, Pharrell Williams, Bruno Mars u.c.

Dziesmas '”Cik labi šonakt” mūzikas autors, skaņu inženieris un producents ir Rassell jeb īstajā vārdā Ruslans Kuksinovičs. Māsteringu veica Jānis Kalve. Teksta video ir veidojis jaunais animators Gundars Magone. Vārdus dziesmai ir sarakstījuši Oskars Deigelis un Rassell, tā stāsta par diviem iemīlējušajiem jauniešiem un labi pavadītu laiku siltajā vasaras naktī.

Rassell, Sabīne Berezina, Kristaps Pujāts - Cik labi šonakt

TV šova kaislīgākais pāris - Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts

Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva