Mēs sadalām mikrofonus, Amerika - Oskarus, bet Brazīlijā tik dejo... Nedēļas krāšņākie FOTO
Slavenības
2017. gada 3. marts, 05:37

Mēs sadalām mikrofonus, Amerika - Oskarus, bet Brazīlijā tik dejo... Nedēļas krāšņākie FOTO

Jauns.lv

Līksmība aizvadītajā nedēļā sita augstu vilni – „Zelta mikrofoni” atrada savu īpašniekus, krāšņais sambas karnevāls priecēja Rio ielās, atradām, kas šogad jāsūta uz Eirovīziju un arī Intars Busulis prezentēja savu jauno albumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amerika sadala "Oskarus"

Ballīšu ar slavenu aktieru piedalīšanos ASV netrūka, jo naktī uz pirmdienu okeāna viņā krastā norisinājās tradicionālā Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija. Uz ceremoniju un dažādiem saietiem bija ieradies teju vai viss Holivudas aktieru zieds. Protams, ka glamūrs pasākumos sita augstu vilni.

Busulim jauns albums

Spīķeru koncertzālē dziedātājs Intars Busulis prezentēja savu jaunāko solo albumu "Nākamā pietura". Pasākumu apmeklēja gan viņa talanta pielūdzēji, gan radinieki, gan vairāku dziesmu tekstu autore Māra Zālīte un pat dziedātāja Linda Leen.

"Zelta mikrofoni 2016" sadalīti

Emocionālā noskaņā, ar līksmību, jaukiem tērpiem un saviesīgām uzrunām 28. februāra vakarā Dailes teātrī jau 21. reizi notika „Zelta mikrofonu” gada balvas pasniegšanas svinīgā ceremonija. Īpaši labs bija pasākuma vadītājs Mārtiņš Daugulis, kurš spīdēja ar savu iznesīgo vadīšanas stilu.

Latvijas šovbiznesa stils

Latvijas mūziķi un šovbiznesam pietuvinātas personas gada ievērības cienīgāko mūzikas pasākumu – „Zelta mikrofona 2016” pasniegšanas svinīgo ceremoniju Dailes teātrī apmeklēja košos un pamanāmos tērpos.

Brazīlijā dejo sambu

Leģendārajā Riodežaneiro sambadromā norisinājās ikgadējā Rio karnevālu nedēļa.

Agnesi sūtām uz Eirovīziju

Aizvadītajā nedēļā, noslēdzot konkursu „Supernova 2017”, tika izlemts, ka šogad uz Ukrainu piedalīties Eirovīzijā sūtīsim grupu “Triānas Parks”. Agnese Rakovska ar grupu pārliecinoši triumfēja Supernovas finālā.

Valters Krauze pārspēj Janu Duļevsku

Palēnām iesilst TV šova “Es mīlu Tevi, Latvija!” trešā sezona. Arī otrajā raidījumā kaislības un jautrība sita augstu vilni un Valtera Krauzes komanda pārspēja Janas Duļevskas vadīto vienību.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes, Picture Agency