Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rēzeknē skaistākajai meitenei galvā liek milzu kroni, „Misters 2014” tiek pie zižļa. FOTO
Par „Mis Rēzekne 2014” kronēta Alīna Matvejeva, bet izskatīgākā puiša titulu saņēma Raitis Lācis.
Slavenības

Rēzeknē skaistākajai meitenei galvā liek milzu kroni, „Misters 2014” tiek pie zižļa. FOTO

Jauns.lv

10. augustā Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē norisinājās skaistumkonkursa „Mis un Misters Rēzekne 2014” fināls. Par „Mis Rēzekne 2014” tika kronēta Alīna Matvejeva, bet izskatīgākā puiša titulu, kļūstot par „Misters Rēzekne 2014”, saņēma Raitis Lācis.

Rēzeknē skaistākajai meitenei galvā liek milzu kro...

Pēc vairāku gadu pārtraukuma konkurss „Mis un Misters Rēzekne” ir veiksmīgi atgriezies skaistumkonkursu apritē, un jau trešo gadu tika noskaidroti Rēzeknes smukulīši. Šogad finālā startēja piecas dāmas un pieci kungi – Alīna Matvejeva, Elīna Fjodorova, Zane Katkovska, Rita Kuzmina, Viktorija Jegorova, kā arī Ernests Višķers, Rolands Rumaks, Iļja Baranovskis, Toms Sandors un Raitis Lācis.

Konkursa organizatore Kristina Viļuma ar lielu lepnumu atzīst, ka rēzeknieši labi sevi parāda arī pasaules līmenī. Svarīgi atzīmēt, ka titula „Mis Rēzekne 2013” ieguvēja Kristīne Rancāne šogad izcīnīja uzvaru pasaules līmeņa konkursā „Miss European Tourism 2014”.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta LNT laika ziņu vecim Mārim Grigalim. Konkursa laikā kā viesmākslinieki uzstājās „Eirovīzijas” superfinālists Ivo Grīsniņš-Grīslis, grupas „Prāta Vētra” koncerttūres dalībniece Evija Smagare, ielu vingrotāji Gustavs Gedrovics un Dāvids Lazarevs, futbola freestyle meistars Romāns Brezovskis, titula „Miss Top of the World Latvia 2013” ieguvēja Lingita Lina Bopulu, kā arī savus priekšnesumus rādīja konkursa „Rēzeknes Princese un Princis 2014” uzvarētāji – Anastasija Šerkina un Matvejs Zimovs.

Žūrijas sastāvs bija ļoti daudzveidīgs, lēmuma pieņemšana tika nodota 11 cilvēkiem, un, jāuzsver, katrs no viņiem ir kompetents savā jomā. Bez pašvaldības iestāžu vadītājiem un ģenerālsponsoriem žūrijas sastāvā bija arī sabiedrības dāma skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme, diplomēts stila dizainers, deju kluba īpašnieks, horeogrāfs un pasākumu producents Eldars Salvis Ozoliņš, modes fotogrāfs Uldis Vilks un citi.

Konkursa šova laikā finālisti priecēja skatītājus ar pieciem izgājieniem: iepazīstināšana ar sevi; iestudēta deja; talanti; sieviešu defilē, kura laikā tika demonstrēti apģērbu dizaineres Jūlijas Fedorenkovas tērpi; avangarda izgājiens, kurā pie tērpu un tēlu idejas strādāja „Rēzeknes dizainers 2013” – Aleksandrs Rezvovs; kā arī fināla izgājiens kleitās.

Par uzvaru konkursā Alīna saņēma titulu un milzīgu skaistumkaralienes kroni, savukārt „Misters Rēzekne 2014” nu kļuvis par lieliska zižļa saimnieku. Pasākuma laikā ika noteikti arī citu titulu ieguvēji – „Mis un Misters Skatītāju simpātija 2014” – Alīna Matvejeva un Rolands Rumaks (katrs dalībnieks ieguva naudas balvu 100 eiro apmērā); „Interneta Simpātija 2014” – Rolands Rumaks (ieguva naudas balvu 200 eiro apmērā); „Mis un Misters Talants 2014” – Viktorija Jegorova un Toms Sandors; „Mis un Misters Fitness 2014” – Alīna Matvejeva un Ernests Višķers; „Mis un Misters Photogenic 2014” – Viktorija Jegorova un Rolands Rumaks.


Konkursa "Mis un Misters Rēzekne 2014" fināls

10. augustā Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē norisinājās skaistumkonkursa „Mis un Misters Rēzekne 2014” fināls. Par „Mis Rēzekne 2014” kļuva ...

Kasjauns.lv/ Foto: No biedrības „Mis un Misters Rēzekne” arhīva