Kas ir valšķīgā būtne, kas pavadīja Raienu Goslingu uz "Oskariem"? FOTO
Uz „Oskara” balvu ceremoniju aktieris Raiens Goslings bija ieradies kopā ar savu vecāko māsu Mendiju. Goslings arī agrāk māsu ņēmis līdzi uz smalkiem Holivudas pasākumiem.
Slavenības
2017. gada 27. februārī, 19:24

Kas ir valšķīgā būtne, kas pavadīja Raienu Goslingu uz "Oskariem"? FOTO

Jauns.lv

„Oskara” godalgai nominētais aktieris Raiens Goslings (36) Kinoakadēmijas balvu vakarā uz sarkanā paklāja gāja viens pats bez pavadones. Taču zālē viņam līdzās sēdēja kāda uzmanību piesaistoša dāma ar apetītelīgi dziļu dekoltē.

Kas ir valšķīgā būtne, kas pavadīja Raienu Gosling...

Holivudas aktieris Raiens Goslings jau vairākus gadus ir kopā ar aktrisi Evu Mendesu un kopā ar partneri ģimenē audzina divas meitas. Taču „Oskara” balvu vakarā Goslingam līdzās nebija viņa daiļā draudzene Eva Mendesa, bet kāda cita ne mazāk simpātiska daiļā dzimuma pārstāve. Redzot zālē aktierim līdzās citu sievieti, skatītāji nespēja slēpt pārsteigumu: kas gan ir šī būtne un vai patiešām Goslingam dzīvē ienākusi cita mīla? Sociālās saziņas vietnē „Twitter” diskusijas par šīs sievietes identitāti sita augstu vilni.

Kas gan ir šī dāma zeltītajā tērpā ar apetītelīgo dekoltē, kas zālē sēdēja līdzās Raienam? Aktieri uz „Oskara” balvu vakaru nepavadīja viņa draudzene Eva Mendesa, taču šajās attiecībās viss aizvien ir kārtībā. Uz Kinoakadēmijas balvu ceremoniju Goslings bija ieradies kopā ar savu māsu Mendiju.

„Tikko atklāju, ka krūtis, kas ir līdzās Goslingam, patiesībā ir viņa māsa. Tagad es jūtos mazliet neveikli,” komentējusi kāda no „Twitter” lietotājām, kura acīmredzot sākotnēji uzskatījusi, ka valšķīgā sieviete ir aktiera slepenā jaunā draudzene.

„Kam ir tās krūtis līdzās Raienam Goslingam?” – sociālajos tīklos taujāja kāda cita.

„Kas tā par beibi līdzās Raienam Goslingam? Tā nav viņa mīļotā sieviete. Māsa varbūt? Gadījuma svešiniece?” – prātoja vēl kāda.

„Tā lēdija līdzās Raienam Goslingam nav viņa sieva un viņas krūtis ir ārpus jebkādas kontroles,” komentēja cita.