1dienas
19stundas
33minūtes
48sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Latviešu supermodele Ginta Lapiņa un dzimumu mainījušais Pedžičs līdzīgi kā māsas. FOTO
Līdzīgas kā dvīņu māsas – Ginta Lapiņa un Andrea Pedžiča.
Slavenības

Latviešu supermodele Ginta Lapiņa un dzimumu mainījušais Pedžičs līdzīgi kā māsas. FOTO

Jauns.lv

Latviešu supermodele Ginta Lapiņa (25) un dzimumu mainījušais serbu izcelsmes modelis Andrejs Pedžičs jeb Andrea Pedžiča (23), nesen piedalījušies kopīgā fotosesijā.

Latviešu supermodele Ginta Lapiņa un dzimumu mainī...

Latviešu modele Ginta Lapiņa savā „Instagram” bolgā publiskojusi divas fotogrāfijas, kurās redzama kopā ar dzimumu mainījušo serbu modelei, ko tagad pazīstam pēc vārda Andrea. Vienā no attēliem abām meitenēm ir vienādas frizūras un sejas dekoratīvā kosmētika, bet otrā abas redzamas sev ierastajā ikdienas stilā kopīgi pozējam restorānā. „Brančs [vēlās brokastis] ar manu dvīņumāsiņu!” – attēla komentārā uzrakstījusi latviešu supermodele, kura šobrīd tiesājas ar savu bijušo modeļu aģentūru, pieprasot kompensāciju viena miljona dolāru apmērā.

Augstā Ginta Lapiņa vērsās tiesā pret aģentūru „Men Women N.Y. Model Management”, norādot, ka viņa apmānīta, iesaistot kosmētikas zīmola „Schwarzkopf” reklāmā un samaksājot pārāk maz naudas. Aģentūra pārliecinājusi modeli piedalīties fotosesijā Parīzē, apgalvojot, ka tā tiks izmantota dizainera Karla Lāgerfelda reklamēšanai.

Ginta norāda, ka viņai par fotosesiju samaksāti 19 700 ASV dolāri (15 200 eiro), neinformējot, ka fotogrāfijas tiks izmantotas „Schwarzkopf” šampūna reklāmas kampaņā. Par fotografēšanos reklāmā Lapiņas līmeņa modelei parasti tiek maksāta naudas summa, kas rakstāma ar sešiem cipariem.

Ginta un Andrea restorānā.
Ginta un Andrea restorānā.

Latviešu modele, kas strādā ar pasaules augstākā līmeņa dizaineriem, ir arī neapmierināta par viņas sejas izmantošanu „Schwarzkopf” šampūna reklāmā, jo tas ir pārāk zema līmeņa zīmols, kas kaitē viņas reputācijai.

Andrea Pedžiča savukārt cenšas no jauna iekarot modes industrija interesi par sevi, šoreiz jau kā sieviete. Agrāk modes industrijas vadošie darbinieki ar prieku pārģērba serbu puisi sieviešu drānās un piedāvāja darbu sieviešu modes skatēs. Taču pēc dzimuma maiņas operācijas modes biznesa vadošo darbinieku interese par Pedžiču ir mazinājusies un neviens vairs nesteidzas šai meitenei piedāvāt darbu. Fotosesija kopā ar Gintu ir viens no pirmajiem darbiem, ko pēc operācijas saņēmusi Andrea Pedžiča.

Andreja Pedžiča garderobe 2013. gadā

Kasjauns.lv/Foto: Instagram, All Over Press