Erotiskas ainiņas, visglaunākā jahta, Holivudas zvaigzne "izgludina" seju - šīs fotogrāfijas interesēja daudzus!
Slavenības
2017. gada 22. februāris, 14:40

Erotiskas ainiņas, visglaunākā jahta, Holivudas zvaigzne "izgludina" seju - šīs fotogrāfijas interesēja daudzus!

Jauns.lv

Aizvadītā nedēļas nogale bija visdažādāko notikumu bagāta. Noritēja izstāde “Erots”, Māra Zālīte svinēja 65. jubileju, mākslas gardēži atzīmēja Purvīša balvas pasniegšanas desmitgadi, bet pasauli pārsteidza Kimas Besingeres sejas izmaiņas, kā arī visglaunākā jahta pasaulē. Piedāvājam atskatu uz aizvadītā nedēļas nogali fotogrāfijās!

Kima Beisingere pēc plastiskās operācijas

Kad kulta grāvēja „9 ½ nedēļas” zvaigzne Kima Beisingere apmeklēja filmas „Tumsa piecdesmit nokrāsās” pirmizrādi, viņu nevarēja pat atpazīt.

Deviņdesmitajos gados par sekssimbolu dēvētā aktrise Kima Beisingere filmā atveido Elinu Linkolnu, bet filmas pirmizrādes vakarā skatītāji ar lielām grūtībām atpazina savu iemīļoto aktrisi. Izrādās, ka viņai veikta sejas ādas nostiepšanas operācija un blefaroplastika (acu plakstiņu pacelšanas operācijas), par ko liecina augšup paceltās uzacis, kas rada izbrīnītas sejas izteiksmi, kā arī līdz maksimumam gludi nostieptā sejas āda.

Izstāde “Erots 2017” pārsteidz un pat šokē

Aizvadītās nedēļas nogalē Ķīpsalas izstāžu hallē notika festivāls “Erots 2017”. Tajā apmeklētāji varēja vērot vīriešu un sieviešu striptīzšovus, tāpat festivālā piedalījās pieredzējušas ārzemju zvaigznes. Pirmoreiz festivālā varēja redzēt arī burleskas šovu, bet kopumā viss norisinājās ar ļoti erotisku nokrāsu.

Nosvin Purvīša balvas pasniegšanu

Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā piektdienas vakarā tika pasniegta tradicionālā Purvīša balva, kuru šogad saņēma mākslinieku grupa – Krišs un Anna Salmaņi un Kristaps Pētersons. Pēc svinīgās ceremonijas turpat muzejā tika atklāta izstāde, kurā savus darbu izrādīja balvai nominētie mākslinieki.

Uz Purvīša balvas pasniegšanu bija ieradušies daudz sabiedrībā zināmu ļaužu, kuri ir īsteni Latvijas mākslas patrioti un cenšas apmeklēt visas personālizstādes un ir bieži viesi mākslas galerijās.Viesu vidū bija ekspremjers Māris Gailis ar sievu arhitekti Zaigu Gaili, bijusī kultūras ministre Helēna Demakova, Mākslas akadēmijas rektors Aleksejs Naumovs, Latvijas Nacionālās operas un Baleta valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš, mākslinieces Ieva Iltnere un Elita Patmalniece, mākslinieku ģimene – Kaspars Zariņš ar sievu Viju un meitu Paulu, kultūras ministre Dace Melbārde, producents Andrejs Ēķis ar sievu Daigu, pavārs Mārtiņš Rītiņš un daudzi, daudzi citi.

Laura Raila laiž klajā savu pirmo albumu

Dziedātāja Laura Raila nu beidzot kļuvusi par mūziķu ģildes pilntiesīgu pārstāvi, jo klajā laists viņas debijas albums "Es gribēju ko teikt". Uz diska prezentāciju ieradās daudz sabiedrībā zināmu ļaužu. Laura pasākumā priecēja ar skanīgām kompozīcijām, saņēma milzumdaudz ziedu un apsveikumu.

Māra Zālīte nosvin 65. jubileju

Dzejniece un dramaturģe Māra Zālīte savā jubilejas gadā ar draugiem apceļo Latviju, sniedzot neaizmirstamus mirkļus koncertuzvedumā „Sapnis un Mīlestība”. Dzimšanas dienā – 18. februārī – koncertuzvedums bija skatāms Aizkrauklē, bet tūre 17. februārī aizsākās Ādažu kultūras centrā. Tad arī Māra Zālīte tika sumināta 65. jubilejā.

Linda Leen, netiek tālāk, "Triana Park" triumfs un bebra dullās izdarības "Supernovas" pusfinālā

Svētdienas vakarā konkursa "Supernova 2017" pusfinālā tika noskaidrots, kuri četri mākslinieki tiksies finālā, lai cīnītos par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Kijevā. Absolūtais žūrijas un skatītāju favorīts bija grupa "Triana park" ar dziesmu "Line".

Finālā iekļuva "My Radiant You". Arī jauniņais "The Ludvig" ar atzīšanos mīlestībā nākamnedēļ cīnīsies par savu iespēju braukt uz Kijevu un Santa Daņiļeviča. Aiz strīpas palika gan Linda Leen, kura daudzu skatījumā piedāvāja ļoti kvalitatīvu dziesmu, gan arī Miks Dukurs. Toties īpaši izcēlās “Supernovas” talismans – bebrs-, kurš pārsteidza ar savām dullajām izdarībām.

Arestēta visglaunākā jahta pasaulē

Gibraltārā arestēta Krievijas miljardierim Andrejam Meļņičenko piederošā iespaidīgā jahta. Teju 400 miljonu eiro vērtā superjahta patiesībā vēl neesot izmaksāta.

"Sailing Yacht A" arestēta Gibraltāra jūras šaurumā, jo prasību par 9 miljonu eiro parādu iesniedzis glaunā braucamrīka būvētājs "Nobiskrug". Jahtai dots vārds "A", lai jahtu reģistros tā parādītos kā pirmā. Jahta ir 143 metru gara, bet tās augstums sasniedz 90 metru. Izmaksas - ap 400 miljoniem eiro. Šis dizaina brīnums piemērots 20 cilvēku lielai kompānijai, lai tā uz klāja justos ērti. Istabiņa ir pat iespaidīgajos mastos, bet kopumā braucamais mērāms astoņos klājos. Jahtas dizainu izstrādājis pasaulslavenais sava amata meistars Filips Stārks, un tā būvēta Vācijā. Jahta ir arīdzan jaudīga – „hibrīddzinējs” spēj attīstīt ātrumu līdz pat 38 kilometriem stundā, bet visa vadības sistēma darbojas pēc skārienjūtīgā principa.

Atsākas šovs “Es mīlu tevi, Latvija!”

Pēc ilgāka klusēšanas perioda 19. februāra vakarā TV3 atklāja pavasara lielo svētdienas šovu “Es mīlu tevi, Latvija!”, kura vadīšana uzticēta Dailes teātra aktierim Artūram Skrastiņam, bet komandu kapteiņu lomās iejūtas Jana Duļevska un Valters Krauze.

 “Es mīlu tevi, Latvija!” 3. sezonas atklāšanas raidījumā Valtera komandā bija Dailes teātra aktieri Gints Andžāns un Indra Briķe, kā arī dziedātāja Ieva Kerēvica. Savukārt kopā ar Janu par „Laimas” šokolādes pulksteni cīnījās dziedātāja, “Izklausies redzēts” 3. sezonas fināliste Rūta Dūduma, radoša personība Arstarulsmirus un grupas “Prāta Vētra” ģitārists Jānis Jubalts.


Kasjauns.lv