Rīga TV24 piedāvā raidījumu "Rīgas stila pavēlnieks". FOTO
Uzvarētājam tiek nodrošināta vieta novembra pusfinālā.
2014. gada 17. oktobris, 11:31

Rīga TV24 piedāvā raidījumu "Rīgas stila pavēlnieks". FOTO

Kasjauns.lv

Tas ir modes raidījums, kurā sacenšas 14 radošākie, spēcīgākie Rīgas mākslinieki, stilisti, dizaineri un cīnās par titulu Rīgas stila pavēlnieks! Katrā raidījumā spēkojas 2 no šiem 14 dalībniekiem, kuru uzdevums ir izveidot 3 īpašus tērpu komplektus 3 cenu kategorijās – 100, 250, 500 Eur apmērā, atbilstoši dotajai nedēļas tēmai.

Tērpi tiek prezentēti 3 raundos, kur pēc katras kārtas veiksmīgāko stilista veikumu nosaka, gan klātesošie skatītāji, gan arī žūrija, balsojot par savu favorītu. Uzvarētājam tiek nodrošināta vieta novembra pusfinālā. Stilistu veidotos komplektus var demonstrēt ikviens no jums, aizpildot anketu Rīga TV 24  mājaslapā un kanāla facebook kontā. Sezonas noslēgumā mūsu raidījuma atbalstītājs „Unastyle“ izvēlēsies savu simpātiju, pasniedzot īpašu balvu!

Jau šajā sestdienā, 18. oktobrī, atkal tiekamies ēterā! Šīs nedēļas tematika būs īsts izaicinājums raidījuma dalībniekiem! Oktobris ir viens no krāsainākajiem un skaistākajiem gada mēnešiem, un, bez šaubām, arī viens no romantiskākajiem. Šajā raidījumā uzmanība tiks pievērsta  tērpu etiķetei, labam stilam un atbilstošam vizuālajam tēlam, ko realizēt centīsies ekstravagantā Sabīne Groza un ambiciozā, raidījuma jaunākā dalībniece Jekaterina Mirmanova. Esam pacentušies sagatavot īpaši sarežģītu darba uzdevumu: ielūgums uz kāzām oktobrī.    To visu vērtēs arī modes eksperti - dizainere Indra Salceviča, dizaineris Gints Bude un skarbais modes kritiķis, blogeris un Rīga TV24 Modes laika ziņu raidījuma vadītājs Deniss Ševeļovs.

Rīgas stila pavēlnieks un RīgaTv 24 aicina sestdienas vakarus

pavadīt Blaumaņa ielā 32, vērojot raidījuma tiešraidi, plkst.

21:00 un pavadīt vakaru lieliskā atmosfērā, baudot mūziku, modes

šovu un gardus kokteiļus.