Pēc albuma prezentācijas Ievu Sutugovu apber ar ziediem. FOTO
Ne reizi vien Ieva Sutugova aiz aizkustinājuma slēpa asaras, bet pēc koncerta talantīgā dziedātāja saņēma klēpjiem ziedus un dāvanas.
Slavenības
2017. gada 22. februāris, 10:30

Pēc albuma prezentācijas Ievu Sutugovu apber ar ziediem. FOTO

Jauns.lv

21. februāra vakarā mūzikas namā „Daile” dziedātāja un TV3 šova „Izklausies redzēts” otrās sezonas zvaigzne Ieva Sutugova prezentēja savu debijas albumu „Stāsti”. Ievas sniegumu skatītāji novērtēja ar skaļām ovācijām, aplausu vētru un pēc koncerta dāvāja ziedu klēpjus.

Spriganā dziedātāja Ieva Sutugova albuma prezentācijas pasākumā uz skatuves bija kopā ar bekvokālistēm un pavadošo grupu. Pie sintezatora - viņas vīrs Jānis Miltiņš. Albumā ir dziesmas, kas radušās daudzu gadu garumā. Par katru skaņdarbu dziedātājai bija kāds īpašs stāsts. Viņa gremdējās atmiņās par dziesmu rašanos, un pateicās saviem un vīra vecākiem par atbalstu, kā arī producentam Kasparam Ansonam par albuma kopējā skanējuma izveidošanu, komponistiem Raimondam Paulam un Mārtiņam Braunam par jaunām dziesmām, kā arī daudziem citiem albuma tapšanā iesaistītajiem. Ieva ne reizi vien slēpa aizkustinājuma asaras, jo šis vakars viņai bija ļoti īpašs un emocijām bagāts. „Tas ir kā ilgi gaidīts bērns,” sacīja dziedātāja. Uz skatuves viņai bija spēcīgs atbalsts – vīrs pianists Jānis Miltiņš, ar kuru kopā tapusi ne viena vien dziesma.

Koncertā bija arī komponists Mārtiņš Brauns, ar kuru dziedātājai izveidojusies veiksmīga sadarbība, un viņi kopā koncertē jau ilgāku laiku. Brauns priecājas par Ievas panākumiem. „Mūzikā ir ārkārtīgi svarīgs cilvēciskais faktors. Uzskatu, ka „Prāta vētra” neņem tik daudz ar muzikalitāti, cik ar mīļumu. Noteikti Kaupers ņem ar mīļumu. Tas ir viņu lielākais pluss, un par Ievu varu teikt, ka viņa ir ļoti muzikāls cilvēks, disciplinēts, uzticams, bet viņa arī ņem publiku ar mīļumu,” portālam Kasjauns.lv saka komponists.

Pēc dziesmu prezentācijas Ieva vēl ilgi nenokāpa no skatuves, jo viņu ar ziediem un dāvanām apbēra sanākušie viesi, to vidū, dziedātāji Normunds Rutulis, Rūta Dūduma, Ieva Akuratere, Varis Vētra, Olga Rajecka, Atis Ieviņš, Reinis un Maija Sējāni, producents Guntars Gulbiņš ar sievu Ievu Gaili-Gulbiņu un meitu, gleznotāja Ieva Rubene u.c.

Pavisam drīz, aprīlī, Ieva Sutugova ar „Stāstiem” priecēs Latvijas iedzīvotājus vairākos koncertos.

Ievas Sutugovas debijas albuma ''Stāsti'' pirmais singls ''Tālāk doties'' Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders