Žilete un asinis. Bijušais vīrs atklāj Džolijas dīvainos uzskatus par romantiku
Billijs Bobs Torntons noliedzis baumas, ka laulības laikā ar Andželinu Džoliju abi ap kaklu nēsājuši pudelīti ar otra asinīm. Patiesībā tie bijuši medaljoni, kuros ir tikai viena pilīte asiņu.
Slavenības
2014. gada 23. oktobris, 16:21

Žilete un asinis. Bijušais vīrs atklāj Džolijas dīvainos uzskatus par romantiku

Jauns.lv

Laikā, kad aktrise Andželina Džolija (39) bija precēta ar aktieri Billiju Bobu Torntonu (59), pārim pieķeršanos patika izrādīt ļoti savādā veidā.

Nesenā intervijā ar „The Hollywood Reporter” Billijs Bobs Torntons atklāti pastāstījis par savādo romantiku, kāda valdījusi viņa divus gadus ilgajā laulībā ar Andželinu Džoliju. Torntons norādījis, ka savulaik plaši apspriestais amulets – pudelīte ar otra asinīm – bijis mājās pašu rokām tapis. Andželina nopirkusi divus medaljonus un žileti. „Endžija vienu dienu pārnāca mājās ar... jūs taču zināt tos medaljonus, ko nopērkat tukšus. Un ieliekat omītes bildīti vai ko tamlīdzīgu, un nēsājat ap kaklu. Tā bija arī mums. Viņa nopirka divus medaljonus.”

„Mēs daudz laika pavadījām šķirti, jo viņa strādāja pie filmas „Lara Croft: Tomb Raider” un es filmējos lentē „Monster’s Ball”. Mēs bijām katrs savā pasaules malā, mēs redzējāmies divas nedēļas vai kaut kā tā.”

„Viņa nodomāja, ka būtu interesanti un romantiski, ja mēs paņemtu mazu žiletīti, iegrieztu pirkstā un iesmērētu medaljonos nedaudz asiņu, un nēsātu ap kaklu gluži kā kulonu, kurā ir dēla vai meitas pirmie matiņi. Tieši tāpat.”

Atceroties laulību ar Džoliju, Torntons piebilst: „Tas bija viens dīvains laiks.”

„Kopš laika, kad iepazināmies, līdz brīdim, kad ar Andželinu izšķīrāmies, kas šķiet bija 2003. gadā, laiks bija vētrains. Pārsteigumu pilns laiks. Man tas nekad nepatika.”

Par spīti 20 gadu lielajai gadu starpībai un tikai divu mēnešu ilgam romānam, 2000. gadā Lasvegasā pāris apprecējās. Abi iepazinās filmas „Pushing Tin” (1999) uzņemšanas laukumā, taču uzreiz romantiskas jūtas neuzplauka.

Intervijā Torntons pastāstījis arī par gadiem klīstošajām tenkām, ka viņu kopdzīves laikā mājā bijis iekārtots cietums, gluži kā sarkanais kambaris erotikas romānā „Greja piecdesmit nokrāsas”. „Šīm runām ir savs pamats,” atzīst Torntons.

„Mums bija pagrabs, kurā biju iekārtojis savu studiju. Tā bija ierakstu studija, un, kad žurnālistiem stāstīju, ka visu laiku uzturos savā cietumā un ierakstu mūziku, viņi nedzirdēja vārdus „ierakstu mūziku”, bet sadzirdēja tikai vārdu „cietums”. Tā galarezultātā izdodas labāks stāsts!”

Džolija un Torntons izšķīrās 2000. gada jūnijā, bet laulība likumīgi tika šķirta 2003. gada 27. maijā. Šā gada 23. augustā Andželina apprecējās ar Bredu Pitu, bet Billijs Bobs Torntons jau 11 gadus ir kopā ar vizāžisti Koniju Anglendu un audzina kopīgu meitu Bellu. Torntons savas dzīves laikā ir precējies un šķīries piecas reizes, un viņam ir 4 bērni no trim sievietēm.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press