Kiops talantu šovā pārģērbjas par Končitu un draud izrēķināties ar žūriju. FOTO
Sandis Kiops jeb viņa Kiopčita talantu šova “Rādi, ko vari” ceturtdaļfinālā pamatīgi izgāzās.
Slavenības
2014. gada 22. novembris, 12:05

Kiops talantu šovā pārģērbjas par Končitu un draud izrēķināties ar žūriju. FOTO

Jauns.lv

Aizvadīts “Rīga TV24” talantu šova "Rādi, ko vari" ceturtdaļfināls. Tajā starp patiešām talantīgiem jauniešiem bija iekļuvis ar savdabīgas “šlāgerdziedātājs” Sandis Kiops, kurš dzīvē vairāk izceļas ar savu nenormālo uzvedību nevis mūziku. Arī šova ceturtdaļfinālā Kiops bija savā elementā.

Ceturtdaļfināla pirmajā koncertā piektdienas vēlā vakarā par vietām pusfinālā cīnījās septiņi dalībnieki - zvanu ansamblis “Primus”, mūziķi Katrīna Cīrule, Ilze Šķestere, Guna Pūcīte, Sandis Kiops, Gints Smukais un cirka studijas "Jaunība" akrobāti. Viņus vērtēja TV raidījumu vadītāja Anna Rozīte, mūziķi Ralfs Eilands un Aigars Grāvers, kā arī šovā viesojās grupa “Galaktika”.

Ceturtdaļfināla dalībnieki pārsteidza gan ar savu lokanību, gan ar skanīgu balsi, gan ar pašsacerētām melodijām, taču Sandis Kiops rīkojās pavisam citādi. Viņš atkal lieliski nodemonstrēja savu talantu uz stulbībām.

Proti, pirms raidījuma Kiops solīja, ka arī viņš “iznāks no skapja”, tā velkot paralēles ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, kurš nesen “iznāca no skapja”, paziņojot par savu netradicionālo orientāciju. Šovā Kiops kāpa uz skatuves kleitā un uzkrāsotā bārdiņā, tā līdzinoties Eirovīzijas uzvarētājam – bārdainajam transvestītam Končitai. Kiops sevi dēvēja par Kiopčitu un dziedāja “Mēmo dziesmu”, tās laikā apdāvinot žūriju ar saldumiem. Taču tas neatkausēja žūrijas sirdis – Eilands, Grāvers un Rozīte Kiopa ākstīšanos novērtēja ar ļoti, ļoti zemām atzīmēs.

Šāds vērtējums nepavisam neiepatikās zālē sanākušajiem Kiopa pavadoņiem, kuri skaļi izteica žūrijai naidīgus komentārus un pat piedraudēja satikties ar žūriju pēc šova beigām un “parunāt”. No saviem drauģeļiem neatpalika arī pats Sandis Kiops, kurš uzzinot, ka nav ticis pusfinālā, vīkstīja dūres Ralfa Eilanda virzienā. Par laimi, vis beidzās tikai ar draudu izteikšanu un dūru savilkšanu, un, lai gan šis cirks, iespējams, bija tikai kārtējais Kiopa joks, taču labu iespaidu tas par Kiopu un viņa pavadoņiem neatstāja.

Tikmēr pusfinālā iekļuva zvanu ansamblis “Primus”, dziedātāja Katrīna Cīrule, ģitārists Gints Smukais un cirka studijas "Jaunība" akrobāti.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica