Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kurš būs 2014. gada labākais anekdošu stāstītājs un kurš smiesies pēdējais? VIDEO
Šarmantā Baiba Ozoliņa stāsta anekdoti.

Kurš būs 2014. gada labākais anekdošu stāstītājs un kurš smiesies pēdējais? VIDEO

Jauns.lv

Latvijā laika gaitā ir izveidojies uzskats, ka latvieši nav smieklīgi. TV šovs "Kurš smiesies pēdējais?" kanālā RīgaTV24 Doktora Farsa vadībā bija apņēmies šo problēmu risināt.

Kurš būs 2014. gada labākais anekdošu stāstītājs u...

Katru nedēļu Dr. Farss uz Smieklu māju tika aicinājis sacensties četrus anekdošu stāstītājus, kuru uzdevums bija pēc iespējas smieklīgāk un atraktīvāk izstāstīt gan jaunas un nedzirdētas, gan sen aizmirstas vai jau reiz dzirdētas anekdotes, lai lauztu iesūnojušo stereotipu par latviešu neprasmi kārtīgi jokot.  

Spēles četros raundos dalībniekiem bija jāstāsta gan sevis izvēlētas, gan spēles vadītāja Dr. Farsa izvēlētas iepriekš nezināmas anekdotes.  Lai viss norisinātos godīgi, dalībnieku jokotprasmi katru nedēļu vērtēja divi sabiedrībā populāri cilvēki, kuri pieaicināti kā smieklu eksperti. Ekspertu lomā Smieklu mājā iejutās tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Gints Andžāns,  Kārlis Anitens, Mārtiņš Počs, Valters Frīdenbergs, Jānis Jarāns, Atis Auzāns, Nikolajs Puzikovs, Guntis Veits, Agnese Rakovska u.c.

Šovā katru nedēļu tika atlasīti labākie anekdošu stāstītāji, kuri sacentīsies lielajā finālā - 29. decembrī par

2014. gada labākā anekdošu stāstītāja titulu un naudas balvu 1000 EUR apmērā!

Pēc spraigas cīņas finālā iekļuvusi šarmantā Baiba Ozoliņa un harizmātiskais jokotājs Raitis Zalāns, kuri, nerimstoši smīdinot skatītājus,  šovā spēja noturēties vairāk kā desmit nedēļas pēc kārtas, savukārt, pēc pusfināla raidījuma rezultātu noskaidrošanas, Baibai un Raitim pievienojās lieliskais Mikus un pārsteidzošā Beāte.

Raidījuma “Kurš smiesies pēdējais?” lielais fināls 29. decembrī – Blaumaņa ielā 32, RīgaTV24 studijā, kā arī televīzijas ekrānos! Nāc un piedalies labākā dalībnieka noteikšanā! Vietu rezervācija pa tālruni – 29123831

Mikus stāsta anekdoti - video:

Raitis stāsta anekdoti - video:


Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto