Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Viņi bija mīlnieki gan uz ekrāna, gan dzīvē! Astoņi pāri, kuri iemīlējās filmēšanas laukumā
foto: Shutterstock
Ne visi šie mīlas stāsti beidzās laimīgi...
Slavenības

Viņi bija mīlnieki gan uz ekrāna, gan dzīvē! Astoņi pāri, kuri iemīlējās filmēšanas laukumā

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Daudzi slaveni pāri ir iemīlējušies filmēšanas laukumā, un šīs attiecības dažkārt kļūst par Holivudas romantikas "zelta" stāstiem.

Viņi bija mīlnieki gan uz ekrāna, gan dzīvē! Astoņ...

Šeit ir daži no zināmākajiem pāriem, kuri iemīlējās filmēšanas laukumā:

Breds Pits un Andželīna Džolija

foto: Shutterstock
Andželīna Džolija un Breds Pits.
Andželīna Džolija un Breds Pits.

Viņi iemīlējās filmas “Smita kungs un kundze” (2005) uzņemšanas laikā. Lai gan Breds Pits tajā laikā bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni, viņa attiecības ar Andželīnu Džoliju kļuva par vienu no lielākajiem Holivudas mīlas stāstiem. Pāris bija kopā vairākus gadus un viņiem ir seši bērni.

"Mēs atradām šo dīvaino draudzību un partnerību, kas vienkārši pēkšņi notika. Pēc pāris mēnešiem es sapratu: “Dievs, es nevaru sagaidīt, kad varēšu doties uz darbu. Lai ko mēs arī darījām kopā, mēs tajā atradām lielu prieku un patiesu komandas darbu,” tolaik par abu attiecībām sacīja Džolija.

Pāris apprecējās 2014. gada augustā pēc gandrīz desmit gadu kopā būšanas, bet viņu laulība ilga tikai divus gadus. 2016. gadā Andželīna Džolija iesniedza šķiršanās prasību, norādot uz nesamierināmām domstarpībām. Šķiršanās bija ilgs un juridiski sarežģīts process, jo abi cīnījās par bērnu aizgādību un citiem jautājumiem.

Raeins Reinolds un Bleika Laivlija

foto: Shutterstock
Bleika Laivlija un Raiens Reinolds.
Bleika Laivlija un Raiens Reinolds.

Reina Reinoldsa un Bleikas Laivlijas attiecības tiek uzskatītas par vienām no stabilākajām un laimīgākajām Holivudā. Viņi iepazinās 2010. gadā, filmējoties kopā supervaroņu filmā "Zaļais lukturis", taču tajā laikā abi bija attiecībās ar citiem partneriem. Gadu vēlāk, kad abi bija brīvi, viņu draudzība pārtapa romantiskās attiecībās.

 "Apmēram gadu pēc tam, kad “Zaļā laterna” bija beigusies, un mēs abi bijām vieni, mēs devāmies uz dubultrandiņu – viņa bija uz randiņa ar citu puisi, un es biju uz randiņa ar citu meiteni. Tas bija neērtākais randiņš mūsu partneriem, jo mēs bijām kā dzirksteles, kas izlaužas visapkārt,” stāstīja Reinolds.

Reinolds un Laivlija apprecējās 2012. gada septembrī privātā ceremonijā Dienvidkarolīnā. Kopš tā laika viņi ir kļuvuši par vienu no Holivudas iemīļotākajiem pāriem, pateicoties viņu humora izjūtai, ģimenes vērtībām un ciešajai saiknei. Nesen viņi kļuva par vecākiem ceturtajam bērnam.

Havjers Bardems un Penelope Krūza

foto: Shutterstock
Penelope Krūza un Havjers Bardems.
Penelope Krūza un Havjers Bardems.

Havjers Bardems un Penelope Krūza ir viens no Holivudas pāriem ar dziļām saknēm spāņu kino pasaulē. Viņi iepazinās 1992. gadā, kad abi piedalījās filmā "Šķiršanās", taču viņu attiecības romantiskā līmenī uzplauka daudz vēlāk. Viņi atkal satikās 2007. gadā, filmējoties Vudija Allena filmā "Vikija, Kristīna, Barselona", kur viņu ķīmija uz ekrāna bija tikpat spēcīga kā dzīvē.

Pāris ilgu laiku centās saglabāt savas attiecības privātas, bet 2010. gada jūlijā viņi apprecējās slepenā ceremonijā Bahamu salās. Lai gan abi ir pasaulslaveni aktieri ar spēcīgu klātbūtni Holivudā, viņi vienmēr ir prioritizējuši ģimenes dzīvi un centušies pasargāt savu bērnu privātumu.

Bardems un Krūza ir divu bērnu vecāki, un abi aktieri bieži runā par savu ciešo saikni un mīlestību pret Spāniju. 

Mila Kunisa un Eštons Kačers

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Eštons Kačers un Mila Kunisa.
Eštons Kačers un Mila Kunisa.

Mila Kunisa un Eštons Kačers ir viens no Holivudas pāriem ar stāstu, kas aizsākās daudz agrāk, nekā viņi paši varēja paredzēt. Viņi pirmo reizi iepazinās 1998. gadā, filmējoties TV šovā "That '70s Show", kur viņu varoņi bija pāris. Toreiz Kunisa bija tikai 14 gadus veca, bet Kačers 19 gadus vecs, un viņi abi bija draudzīgi kolēģi.

Pēc šova noslēguma viņi devās katrs savā ceļā — Kunisai bija ilgas attiecības ar aktieri Makoliju Kalkinu, bet Kačers bija precējies ar aktrisi Demiju Mūru. Tomēr 2012. gadā, pēc Kačera šķiršanās no Mūras, viņš un Kunisa atkal satuvinājās, un draudzība pārtapa romantiskās attiecībās.

2015. gada jūlijā pāris apprecējās privātā ceremonijā, un viņiem ir divi bērni. Viņi bieži izceļas ar savu dabisko un nenopietno pieeju attiecībām, un abi ir pazīstami ar savu asprātību un savstarpējo atbalstu. "Mums visiem ir simpātijas pret kinozvaigznēm. Es apprecējos ar savējo,” reiz izteicās Kunisa.

Kīts Haringtons un Rouza Leslija

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Kīts Haringtons un Rouza Leslija.
Kīts Haringtons un Rouza Leslija.

Kīts Haringtons un Rouza Leslija ir pāris, kuru attiecības sākās televīzijas seriāla "Troņu spēles" filmēšanas laukumā. Viņi iepazinās, spēlējot mīlniekus Džonu Snovu un Ivgritu, un viņu romantika uz ekrāna drīz vien pārauga reālās attiecībās.

Viņu attiecības kļuva publiski zināmas 2012. gadā, lai gan pāris uz kādu laiku šķīrās, bet vēlāk atkal satuvinājās. 2017. gadā Haringtons un Leslija paziņoja par saderināšanos, un 2018. gada jūnijā viņi apprecējās skaistā ceremonijā Leslijas ģimenes pilī Skotijā.

2021. gadā pāris sagaidīja savu pirmo bērnu — dēlu. 

Dženifera Gārnere un Bens Afleks

foto: Hahn Lionel/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Gārnere un Bens Afleks.
Dženifera Gārnere un Bens Afleks.

Dženiferas Gārneres un Bena Afleka attiecības sākās 2000. gadu sākumā, kad viņi abi filmējās filmā "Drosminieks" (2003). Lai gan Afleks tajā laikā bija attiecībās ar Dženiferu Lopesu, un Gārnere bija precējusies ar aktieri Skotu Foliju, viņu romantika sākās nedaudz vēlāk, pēc abu attiecību beigām. Viņi publiski kļuva par pāri 2004. gadā, un viņu attiecības uzreiz piesaistīja plašu uzmanību.

Gārnere un Afleks apprecējās 2005. gada jūnijā privātā ceremonijā, un viņiem ir trīs bērni – divas meitas, Violeta un Serafīna, un dēls Semjuels. Viņu laulība ilga 10 gadus, bet 2015. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Šķiršanās tika oficiāli pabeigta 2018. gadā.

Neskatoties uz šķiršanos, abi ir saglabājuši ciešu saikni, prioritizējot savu bērnu labklājību. Pāris bieži tiek redzēts kopā, rūpējoties par savu ģimeni. 

Čenings Tatums un Dženna Devana

foto: Shutterstock
Čanings Tatums un Dženna Devana.
Čanings Tatums un Dženna Devana.

Čenings Tatums un Dženna Devana bija viens no Holivudas iemīļotākajiem pāriem, kuru attiecības sākās 2006. gadā, filmējoties dejotāju filmā "Solis augšup". Viņi ātri satuvinājās un 2009. gada jūlijā apprecējās privātā ceremonijā Malibu.

2013. gadā Tatums un Devana sagaidīja savu meitu Everliju. Viņi abi publiski dalījās par to, cik ļoti viņi izbauda būt vecāki un kā kopā strādā, lai veidotu stipru ģimeni.

Tomēr 2018. gada aprīlī, pēc gandrīz deviņiem laulības gadiem, pāris paziņoja par šķiršanos. Viņi to raksturoja kā draudzīgu lēmumu, uzsverot, ka viņu ceļi vienkārši sākuši virzīties dažādos virzienos.

Raiens Goslings un Reičela Makadamasa

foto: Allstar Picture Library Ltd / Alamy/ Vida Press
Raeins Goslings un Reičela Makadamsa.
Raeins Goslings un Reičela Makadamsa.

Raiens Goslings un Reičela Makadamasa kļuva par vienu no Holivudas ikoniskākajiem pāriem pēc tam, kad iemīlējās filmas "Piezīmju grāmatiņa" (2004) filmēšanas laikā. Lai gan sākotnēji viņi filmēšanas laukumā nesatika pārāk labi un pat bija konflikti, viņu ķīmija uz ekrāna bija acīmredzama. 

Goslings un Makadamasa attiecības ilga no 2005. līdz 2007. gadam, un viņi uz īsu brīdi atkal satuvinājās 2008. gadā. 

Lai gan viņu attiecības neizturēja laika pārbaudi, Goslings vēlāk izteicās, ka Makadamasa bija viena no lielākajām mīlestībām viņa dzīvē.