Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vai Diddy skandālu ēnā nokļuvusi arī Bejonse?
foto: Shutterstock
Vai Bejonse slēpjas no sabiedrības?
Slavenības

Vai Diddy skandālu ēnā nokļuvusi arī Bejonse?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

“Kur pazudusi dziedātāja Bejonse?” – vēsta ārvalstu mediju virsraksti. Pēc kantri albuma “Cowboy Carter” panākumiem, superzvaigzne nozudusi no sabiedrības acīm.

Vai Diddy skandālu ēnā nokļuvusi arī Bejonse?...

Lai arī šim vajadzēja būt Bejonse slavas laikam, zvaigzne ir kā zemē iekritusi. Nesen iznāca viņas kantri albums un daudzas no albumā izskanējušajām dziesmām joprojām atrodas mūzikas topu augšgalos. Vienlaikus pārsteidzoši, ka Bejonse un viņas vīrs, producents Jay-Z nemaz netīksminās slavas saulītē.

“Apmērām mēnesi pirms albuma iznākšanas, Jay-Z piecēlās un pameta “Grammy” balvu pasniegšanas ceremoniju, jo Bejonse neieguva gada albuma balvu, bet tagad cer, ka uzvarēs bez nekādas piepūles?” pauž kāds avots.

Iespējams gan popzvaigznes nozušana saistīta ar vēl vienu mūzikas zvaigzni – Diddy, kas ierauts skandālu epicentrā. 

Klīst spekulācijas, ka Bejonse un viņas vīrs Jay-Z ir noklusuši, lai nepievērstu uzmanību savai ilggadējai draudzībai ar apsūdzēto hiphopa magnātu. Jay-Z un Diddy ir bijuši tuvi gadiem ilgi.

Kā zināms, pērn Diddy tika apsūdzēts tiesas prāvā par bijušās draudzenes Kesijas Venturas pakļaušanu attiecībām, kas ietvēra sišanu un izvarošanu. Uzvirmojot jauniem pierādījumiem, pret Diddy ar apsūdzībām vērsušās vēl citas sievietes.