Modes skatē ar satriecošu dekoltē. Sociālajos tīklos neizpratnē: vai 49 gadus vecā Eva Longorija vispār noveco?!
foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Skaistā un mūžam jaunā Eva Longorija.
Slavenības

Modes skatē ar satriecošu dekoltē. Sociālajos tīklos neizpratnē: vai 49 gadus vecā Eva Longorija vispār noveco?!

Gerda Ansone

Jauns.lv

Parīzē modes nedēļas iesākās ar kosmētikas zīmola "L’Oreal Paris" ikgadējo skati "Walk Your Worth". Tērpušās dažādu atzītu modes namu tērpos, šeit uz mēles vienkopus pulcējās populāras modeles un pasaulslavenas zvaigznes, ar kurām sadarbojas "L’Oreal".

Modes skatē ar satriecošu dekoltē. Sociālajos tīkl...

Skates dalībnieku vidū bija jaunā “L’Oreal” reklāmas seja Kara Delaviņja, Eva Longorija, Džeina Fonda, Simona Ešlija, Endija Makdauela, Kendala Dženere, Heidija Kluma, Lija Kebede, Aišvarija Raja, Vaiola Deivisa un citas.

Par vienu no vakara galvenajām zvaigznēm kļuva aktrise Eva Longorija, kura katru gadu piedalās “L’Oreal” skatēs. Viņa žilbināja publiku baltā kleitā ar dziļu dekoltē. Sociālajos tīklos sekojis neskaitāmi daudz sajūsmas pilnu komentāru par seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” zvaigzni, norādot, ka viņa vispār nenoveco!

“Eva ir aizmirsusi, kā novecot, vai kā?”, “Longorijai nākamgad būs 50 gadu, bet viņa izskatās labāk nekā es savos 30”, “Eva Longorija, padalies skaistuma noslēpumā,” rakstīja cilvēki sociālajos tīklos.

Eva Longorija “L’Oreal” modes skatē 2024. gada septembrī

Evas Longorijas skaistuma noslēpumi

1. Eva Longorija uzskata, ka galvenais ir veselīga un mitrināta āda. Viņa vienmēr lieto mitrinošu krēmu un nekad neaizmirst par saules aizsargkrēmu ar SPF, lai pasargātu ādu no priekšlaicīgas novecošanās. Sejas maskas ir viens no viņas iecienītākajiem līdzekļiem, kā ātri atsvaidzināt  ādu pirms svarīgiem pasākumiem. Aktrise dod priekšroku auduma maskām ar hialuronskābi vai pretnovecošanās līdzekļiem.

2. Ikdienā Eva Longorija dod priekšroku minimālam grimam. Viņas parastais dienas rituāls ir viegls tonālais krēms vai BB krēms, nedaudz bronzera, skropstu tuša un mitrinošs lūpu balzams. Šī pieeja palīdz saglabāt ādu veselīgu un atpūtušos. Zvaigzne liek uzsvaru uz dabisko skaistumu un uzskata, ka dekoratīvai kosmētikai ir jāizceļ skaistākais sevī, nevis jāmaskē trūkumi.

3. Eva Longorija lieto barojošas matu maskas un izvēlas līdzekļus, kas mitrina un pasargā matus no bojājumiem. Īpašu uzmanību viņa pievērš matiem pēc krāsošanas, lai saglabātu to spīdumu un veselību. Viens no aktrises iecienītākajiem produktiem ir kokosriekstu eļļa kā dabisks līdzeklis dziļai matu mitrināšanai.

foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Kara Delaviņja un Eva Longorija.
Kara Delaviņja un Eva Longorija.

4. Eva Longorija izvēlas sabalansētu diētu, kas ir bagāta ar dārzeņiem, augļiem, olbaltumvielām un veselīgajiem taukiem. Viņa cenšas izvairīties no apstrādātiem produktiem un pievērš uzmanību patērētā šķidruma daudzumam. Longorija dzer daudz ūdens, ko reizēm papildina ar citrona vai gurķa šķēlītēm organisma papildu attīrīšanai.

5. Eva Longorija aktīvi nodarbojas ar sportu, dodot priekšroku jogai, pilatēm  un kardio treniņiem. Eva tic, ka fiziskās aktivitātes palīdz ne tikai saglabāt slaidu figūru, bet uzlabo arī vispārējo pašsajūtu, kas viņai turklāt palīdz saglabāt arī tonizētu ādu. Viņas padoms: pat ar saspringtu darba grafiku var atrast 20-30 minūtes viegliem treniņiem vai stiepšanās vingrojumiem.

6. Eva Longorija piešķir lielu nozīmi pilnvērtīgam miegam, uzskatot to par ādas atjaunošanās un vispārējas labsajūtas pamatnoteikumu. Aktrise cenšas gulēt vismaz 7-8 stundas diennaktī, lai organisms varētu pilnībā atjaunoties.

7. Eva neslēpj, ka regulāri apmeklē kosmetologu un izmanto tādas procedūras kā mikrostrāvas terapiju, sejas masāžu un lāzerprocedūras ādas jaunavības uzturēšanai. Tomēr viņa dod priekšroku neinvazīvām metodēm, kas uztur ādas dabisko izskatu.