Mika Džegera 44 gadus jaunākā draudzene uzskata, ka "vecuma starpībai nav nozīmes"
foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Miks Džegers ar draudzeni Melāniju Hamriku 2024. gada jūlijā.
Slavenības

Mika Džegera 44 gadus jaunākā draudzene uzskata, ka "vecuma starpībai nav nozīmes"

Gerda Ansone

Jauns.lv

Grupas “The Rolling Stones” līdera Mika Džegera draudzene horeogrāfe un bijusī baletdejotāja Melānija Hamrika aizstāv 44 gadu lielo vecuma starpību ar savu draugu.

Mika Džegera 44 gadus jaunākā draudzene uzskata, k...

37 gadus vecā Melānija Hamrika intervijā izdevumam “The Times” norādījusi, ka vecuma starpībai viņas skatījumā nav nekādas nozīmes divu cilvēku attiecībās. Melānija atzinusi, ka viņu nenomoka domas par to, ka abiem ar 81 gadus veco dziedātāju ir 44 gadu liela gadu starpība. “Es par to nedomāju. Katram šajā jautājumā tāpat būs savs viedoklis,” norādījusi bijusī balerīna, piebilstot, “Ja tu domāsi par citu cilvēku viedokli, neatkarīgi no tā, kur dzīvē tobrīd atrodies pats, tev būs problēmas, un tu sāksi visu analizēt.” Melānija savu domu noslēdza, sakot: “Vai es esmu laimīga? Vai cilvēki manā dzīvē ir laimīgi? Jā. Vai es kādam daru pāri? Nē. Labi, tad citu viedoklis ir viņu pašu problēma.”

Miks Džegers, Melānija Hamrika un viņu dēls Devero

Miks Džegers un Melānija Hamrika iepazinās grupas “The Rolling Stones” koncertā Tokijā, Japānā, 2014. gada februārī. Tā paša gada martā dzīvi pašnāvībā beidza rokera ilggadējā draudzene modes dizainere Lorena “L’Rena”Skota. Vairākus mēnešus vēlāk Džegers uzsāka romantiskas attiecības ar Melāniju. Pēc diviem gadiem abi kļuva par jaunajiem vecākiem. 2016. gadā viņiem piedzima dēls Devero “Devi” Oktaviāns Bazils Džegers.

Kopumā mūziķim ir astoņi bērni no piecām dažādām sievietēm. Viņa vecākā meita Kerisa, kurai ir jau 53 gadi, nākusi pasaulē  pēc īslaicīgajām romantiskajām attiecībām ar aktrisi un dziedātāju Māršu Hantu. Otru meitu –  Džeidu – dāvājusi rokera pirmā un pagaidām vienīgā oficiālā sieva Bjanka.  

Supermodele Džerija Hola ar meitu Džordžiju Meju Džegeri dažādu laiku fotogrāfijās

Mikam ir arī divas meitas un divi dēli no amerikāņu modeles un aktrises Džerijas Holas. 1990. gadā Bali salā grupas “The Rollings Stones” līderis sarīkoja neoficiālu kāzu ceremoniju. Pāris bija kopā vairāk nekā desmit gadus, taču attiecībām pienāca punkts, kad Džerija uzzināja par Mika sānsoli ar brazīliešu modeli Lusianu Gimenesu Moradu, kura kļuva par Džegera dēla Lūkasa māti. 2014. gadā “The Rolling Stones” līderis kļuva par vectētiņu savam pirmajam mazbērnam. Šobrīd viņam ir jau pieci mazbērni.

Lai gan Džegers ir zināms kā vētrainu ballīšu mīļotājs, pēdējos gados viņš esot kļuvis nedaudz piezemētāks. Kāds no paziņām pastāstījis, ka pēc koncertiem rokeris izvēlas uzturēties atsevišķā viesnīcā kopā ar ģimeni. “Miks ir pilnībā mainījies,” apgalvo anonīmais ziņu avots. “Viņam vienmēr bija nopietna draudzene, bet, kad viņš devās turnejā, allaž bija arī citas meitenes, daudz citu meiteņu. Tagad ir citādi. Melānija, Devs un auklīte turnejā brauc viņam līdzi, tāpēc viņš pie miera dodas agri un laiku pavada kopā ar ģimeni. Turklāt viņš tagad ir laimīgāks nekā jebkad agrāk esmu redzējis.”

foto: ddp / Vida Press
Miks Džegers ar draudzeni Melāniju Hamriku un kopīgo dēlu Devero šā gada augustā, apmeklējot olimpiskās spēles Parīzē.
Miks Džegers ar draudzeni Melāniju Hamriku un kopīgo dēlu Devero šā gada augustā, apmeklējot olimpiskās spēles Parīzē.

Pērn jūlijā parādījās runas, ka Miks un Melānija esot saderinājušies, jo bijušās balerīnas pirkstā bija manīts gredzens, kas ļoti līdzinās saderināšanās gredzenam. Kāds anonīms paziņa apgalvoja, ka Melānija kopā ar draugiem apmeklējusi baleta teātri Ņujorkā un viesiem stāstījusi, ka ir saderinājusies. Par to pērn rakstīja izdevums “The Mirror”. Kāzu zvani gan vēl joprojām nav skanējuši.