FOTO: pēc repera Diddy apcietinājuma internetā uzvirmo fotogrāfija ar viņu un Dženiferu Lopesu gigantiskā gultā
foto: Shutterstock
Lopesa un Diddy bija pāris no 1999. līdz 2001. gadam.
Slavenības

FOTO: pēc repera Diddy apcietinājuma internetā uzvirmo fotogrāfija ar viņu un Dženiferu Lopesu gigantiskā gultā

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Pēc nesenā repera Šona "Diddy" Kombsa aresta parādījušās fotogrāfijas, kurās aktrise Dženifera Lopesa redzama milzīgā gultā ar savu bijušo un vēl vairākiem citiem cilvēkiem.

FOTO: pēc repera Diddy apcietinājuma internetā uzv...

Līdztekus internetā strauji izplatījās sena fotogrāfija no Diddy 2000. gada 4. jūlija ballītes, kurā viņš redzams gultā kopā ar Lopesu un R&B ikonu Aaliyah. Attēlā redzams arī mūžībā aizgājušais ierakstu vadītājs Andrē Harels, modele Natane Adkoka un Damons Dešs. Klātesošie smaidīja, atpūšoties uz pārlieku lielas gultas, šķietami omulīgi iekārtojoties viens otram blakus. Tajā laikā Lopesa un Diddy vēl bija pāris, satiekoties no 1999. līdz 2001. gadam. 

Internetā izplatījies arī video, kurā kādā TV šovā Lopesai tiek vaicāts, vai viņa varētu atkal saiet kopā ar Diddy. Lopesa toreiz smējās un kratīja galvu, kamēr viņas mātes Gvadalupes reakcija bija daudz asāka – viņa skatītāju zālē dusmīgi skatījās uz savu slaveno meitu un kliedza “nē!”.

Klips pēc Diddy aresta atkal parādījās platformā “X”, kādam lietotājam rakstot: “Daži no jums toreiz nesaskatīja Dženiferas mammas reakciju.”

Reperis Diddy un dziedātāja Dženifera Lopesa

Reperis Diddy un dziedātāja Dženifera Lopesa

Prokurori apgalvo, ka Kombss ar savas biznesa impērijas starpniecību izveidoja un vadīja “noziedzīgu uzņēmumu”, kas bija iesaistīts tādos noziegumos kā seksuālā tirdzniecība, piespiedu darbs, cilvēku nolaupīšana, dedzināšana, kukuļošana un tiesas kavēšana, teikts federālajā apsūdzības rakstā.

Apsūdzības rakstā teikts, ka Kombss “vairāk nekā desmit gadus ļaunprātīgi izmantoja, draudēja un piespieda sievietes un citus cilvēkus sev apkārt, lai apmierinātu savas seksuālās vēlmes, aizsargātu savu reputāciju un slēptu savu rīcību”.

Prokurori iebilda pret Kombsa atbrīvošanu, norādot tiesai, ka viņš ir mēģinājis ietekmēt lieciniekus, un apgalvojot, ka “apdraudējuma risks ir akūts”. Viņi norādīja arī uz iespējamo ieroču slēptuvi, kas atrasta Kombsa guļamistabas skapī, un viņa piekļuvi miljoniem dolāru bankas kontos un skaidro naudu, kas padara viņu par potenciālu bēgli no taisnīgas tiesas.