Kortnija Kardašjana gulējusi ar vecāko dēlu vienā gultā līdz viņa septiņu gadu vecumam. Ar meitu vēl ilgāk
foto: Broadimage/Shutterstock
Kortnija Kardašjana ar vecāko dēlu 2015. gadā, kad Meisons bija 6 gadus vecs.
Slavenības

Kortnija Kardašjana gulējusi ar vecāko dēlu vienā gultā līdz viņa septiņu gadu vecumam. Ar meitu vēl ilgāk

Gerda Ansone

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana aizstāvējusi savu lēmumu ļaut vecākajam dēlam Meisonam līdz septiņu gadu vecumam gulēt ar viņu vienā gultā. TV zvaigzne ir pārliecināta, ka bērniem jāļauj gulēt pie mammas tik ilgi, cik viņi paši to jūt par nepieciešamu.

Kortnija Kardašjana gulējusi ar vecāko dēlu vienā ...

"Manuprāt, katrs cilvēks ir atšķirīgs un katrs bērns ir atšķirīgs. Vecākais dēls gulēja kopā ar mani līdz septiņu gadu vecumam,” pirmdien, 16. septembrī, podkāstā “Skinny Confidential” pastāstījusi 45 gadus vecā Kortnija Kardašjana, kura ir vecākā no Kardašjanu māsām. Viņa atklājusi, ka šajā laikā paralēli centusies dēlu radināt arī pie gulēšanas vienam savā gultiņā. “Es noliku Meisonu gulēt viņa istabā, bet viņš nāca uz manu,” atmiņās dalījusies Kortnija. Viņa arī apliecinājusi, ka paradums gulēt pie mammas jau sen ir beidzies, turklāt tas noticis dabīgi, bērnam pašam pieņemot šādu lēmumu. “Viņš pārstāja nākt [pa naktīm pie mammas], it kā sacītu – ‘viss, man pietiek pie tevis, tagad es gulēšu pats savā istabā’.”

Kardašjana sarunā arī atklāja, ka meita Penelope ar viņu vienā gultā gulējusi vēl ilgākus gadus. “Mana meita kopā ar mani gulēja līdz pat 11 gadu vecumam,” sacīja Kardašjana. Kortnijai ar bijušo partneri Skotu Disiku (41) ir trīs kopīgi bērni – dēls Meisons (15), meita Penelope (12) un dēls Reins (10). Pēc vairākkārtējās pašķiršanās un attiecību atjaunošanās pāris uz visiem laikiem šķīrās 2015. gadā, kas bija gadu pēc kopīgās jaunākās atvases nākšanas pasaulē.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Kortnija Kardašjana ar dēlu Meisonu un meitu Penelopi 2015. gadā.
Kortnija Kardašjana ar dēlu Meisonu un meitu Penelopi 2015. gadā.

Tagad Kortnijai naktīs līdzās guļ jaunākais bērns – 10 mēnešus vecais dēls Rokijs, kurš dzimis viņas laulībā ar pirmo vīru grupas “Blink-182” bundzinieku Trevisu Bārkeru. “Šobrīd man ir pašas trakākās stundas, jo mēs visu vasaru ceļojām, taču domāju, ka tas daļēji ir arī tāpēc, ka guļam kopā ar mūzu mazuli,” atzinusies nogurusī māmiņa. Kortnijas un Trevisa kopīgais bērns pasaulē nāca 2023. gada novembrī.

“Man kā mātei patīk darīt to, kas man šķiet dabisks un instinktīvs,” viņa turpināja. “Tā es to [gulēšanu kopā ar bērnu] arī uztveru. Protams, es arī lasu par labumu, ko tas dod un dzirdu par labumu, ko tas dod. Es uzskatu, ka tas ir kas tāds, ko zīdītāji darījuši visā savas pastāvēšanas laikā.”

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešā kāzu ceremonija Portofino, Itālijā

Zīmola “The Poosh” dibinātāja piebildusi, ka viņas mamma Krisa Dženere nepiekrīt šādam miega režīmam, bet tas Kortnijai raizes nedara. “Viņai par to nav jāuztraucas, jo tas nav viņas mazulis un viņa pati vairs nedzemdē bērnus,” strikti norādījusi Kardašjana.

Kortnijas 48 gadus vecais vīrs Treviss Bārkers ir vienādos uzskatos ar sievu par gulēšanas režīmu, kad mājās ir mazi bērni. “Es teikšu, ka ir patiešām svarīgi, ka abiem vecākiem šajā jautājumā sakrīt viedoklis,” piebildusi Kortnija. “Arī manam vīram tas patīk.” Runājot par privātumu un tuvību ar vīru, ar kuru viņa apprecējās 2022. gada maijā, Kardašjana atzīmējusi, ka abi atrodot citus veidus, kā neatstāt to novārtā. Kardašjana atzinusi, ka netraucētu vietiņu meklēšana pa māju visam piešķirot vēl papildus jautrību. “Mēs izdomājam, kā,” atzinusi Kortnija. “Uzliekam krampīti mājas kinozāles durvīm.”