Oficiāli šķirta Džo Džonasa un Sofijas Tērneres laulība
foto: Shutterstock
Džo Džonass un Sofija Tērnere.
Slavenības
2024. gada 11. septembrī, 17:41

Oficiāli šķirta Džo Džonasa un Sofijas Tērneres laulība

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātājs Džo Džonass un aktrise, seriāla "Troņu spēle" zvaigzne Sofija Tērnere pabeiguši laulības šķiršanu pēc gadu ilgas cīņas par bērnu aizbildniecību.

Oficiāli šķirta Džo Džonasa un Sofijas Tērneres la...

Slavenais pāris nesen panāca vienošanos par laulības šķiršanu, kuru jau ir parakstījis tiesnesis. Noteikumi ir konfidenciāli, bet iepriekš tika atklāts, ka 28 gadus vecā Sofija un 35 gadus vecais Džo centās panākt vienošanos par bērnu aizbildniecību un mantas sadali mediācijas procesā.

Sofija un Džo apprecējās 2019. gadā un viņu laulības laikā nāca pasaulē divas meitas. Pēc mēnešiem ilgušām runām par šķiršanos, Džo 2023. gada septembrī iesniedza šķiršanās pieteikumu no Sofijas, un viņu karš par aizbildniecību un naudu nonāca mediju virsrakstos visā pasaulē.

Šī gada martā Sofija lūdza “atjaunot” viņu šķiršanās procesu, kas bija apturēts, jo pāris bija devies uz mediāciju. Taču pēc tam, kad abi nespēja vienoties, Sofija lūdza tiesnesi izbeigt laulību un tiesas ceļā lemt par to, kurš saņems viņu meitu aizbildniecību.

Džo un Sofijai bija lielas domstarpības par to, kur viņu meitas dzīvos pastāvīgi. Kamēr aktrise vēlējās tos aizvest uz dzimteni Lielbritānijā, Džo vēlējās, lai meitenes paliktu ASV.

2023. gada oktobrī Džo un Sofija noslēdza pagaidu vienošanos par aizbildniecību pēc tam, kad “Troņu spēle” aktrise iesūdzēja viņu tiesā par centieniem neļaut viņai izvest bērnus no ASV, it kā iepriekš plānotā ceļojumā uz Apvienoto Karalisti.

Tiesas dokumenti atklāja, ka vienošanās par aizgādību līdz 2024. gada janvārim paredzēja katram vecākam pa divām nedēļām kopā ar meitām un ļāva meitenēm ceļot turp un atpakaļ starp ASV un Lielbritāniju. Viņas varēja arī ceļot uz jebkuru vietu ASV un Apvienotajā Karalistē, kas nozīmē, ka Tērnere varēja aizvest meitenes uz Angliju.

Sofija Tērnere un Džo Džonass ar meitām

Kamēr Džonass varēja ņemt meitenes uz turneju kopā ar savu grupu, Tērnere varēja pavadīt Ziemassvētkus kopā ar meitenēm Apvienotajā Karalistē kopā ar savu ģimeni. Vienošanās tika panākta pēc četru dienu intensīvas mediācijas Ņujorkā, kur meitenes tobrīd dzīvoja pie Tērneres. Bija sagaidāms, ka bērnu aizbildniecības jautājuma atrisināšana pavērs ceļu uz pāra laulības šķiršanas pabeigšanu.  

Zvaigznes apstiprināja, ka viņi ir noskaņoti šķirties, kopīgā paziņojumā, kas tika publicēts vietnē "Instagram": “Pēc četriem brīnišķīgiem laulības gadiem mēs esam savstarpēji vienojušies draudzīgi izbeigt mūsu laulību.”

Iepriekš izskanēja runas, ka viens no šķiršanās iemesliem esot Sofijas patika pret sabiedrisko dzīvi un vēlām ballītēm, kamēr Džo labprātāk brīvo laiku pavadot mājās. Vēlāk gan izskanēja tieši pretējs viedoklis – ka tieši Džonass esot tusiņu cilvēks, bet Tērnerei labāk patīkot atpūsties mājās.

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.