Jaunā miljardiere Selēna Gomesa atzīstas savā vislielākajā sāpē, ko sapratīs ikviena sieviete
foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa.
Slavenības
2024. gada 11. septembrī, 06:42

Jaunā miljardiere Selēna Gomesa atzīstas savā vislielākajā sāpē, ko sapratīs ikviena sieviete

Gerda Ansone

Jauns.lv

32 gadus vecā aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa, kura satiekas ar mūzikas producentu Beniju Blanko, ir nogurusi no nemitīgajām tenkām par to, vai viņa ir stāvoklī. Blogeri arīdzan apgalvojuši, ka Gomesa bijusi dusmīga un sarūgtināta pēc tam, kad viņas bijušais draugs Džastins Bībers paziņojis par sievas Heilijas grūtniecību. Tagad Selēna sniegusi atklātu interviju, kurā atzinusi, ka viņa nekad nevarēs laist pasaulē bērnu.

Jaunā miljardiere Selēna Gomesa atzīstas savā visl...

“Nekad to neesmu teikusi, bet diemžēl es nevaru iznēsāt savus bērnus. Man ir daudz medicīnisku problēmu, kas var apdraudēt manu un bērna dzīvību. Par to man kādu laiku bija jāskumst,” paskaidrojusi Selēna Gomesa.

Taču zvaigzne apsver citus veidus, kā kļūt par mammu. Viņa uzskata, ka neatrodas sliktākajā situācijā. Selēnai ir vienalga, ko sabiedrība padomās. “Tas nenotiks tā, kā es to biju vienmēr iztēlojusies,” viņa komentējusi savas izredzes kļūt par mammu. “Es agrāk domāju, ka man tas būs tāpat, kā notiek visām. Bet es esmu pat daudz labākā situācijā. Uzskatu par svētību, ka ir brīnišķīgas sievietes, kuras ir gatavas kļūt par surogātmātēm, kas man ir milzīga iespēja. Esmu ļoti pateicīga, ka tām, kuras izmisīgi vēlas kļūt par mātēm, ir dotas arī citas iespējas. Es esmu viena no viņām. Esmu ļoti satraukta par to, kāds būs šis ceļš, jo tas nebūs tāds, kā visiem citiem. Taču beigu beigās, man vienalga. Jo tas būs mans ceļš. Un tas būs mans bērns,” apliecinājusi Selēna.

Tajā pašā laikā kāds paziņa norādījis, ka Gomesai nepatīk viņas vārda pieminēšana saistībā ar Džastinu Bīberu. “Selēna ir tik nogurusi no cilvēkiem, kuri joprojām cenšas vilkt paralēles starp viņas un bijušā drauga Džastina dzīvi ar sievu Heiliju,” izdevumam “Daily Mail” norādījis avots. “Pēc tam, kad pāris paziņoja, ka gaida bērnu, pēkšņi uz Selēnu tika izdarīts sabiedrības spiediens, lai arī viņa dzemdētu bērnu un apprecētos. Viņa Benijā ir atradusi sava mūžā mīlestību. Taču ikreiz, kad Selēna apēda kādu papildu čīzburgeru, cilvēki sāka spekulēt, ka viņa ir stāvoklī.”

Pēc informācijas avota teiktā, Selēnai nācies slēgt komentārus sociālajos tīklos, jo viņai atkal un atkal ticis ieteikts palikt stāvoklī. Aktrisei bija nepatīkami to lasīt. “Tas kļūst aizvainojoši, jo viņa nevar pati iznēsāt bērnu. Saruna ar “Vanity Fair” bija viņas veids, kā atrisināt situāciju,” piebildis avots.

Selēna Gomesa daudzus gadus cīnās ar sarkano vilkēdi. Tās dēļ viņa pārcietusi nieres transplantāciju un ir spiesta visu mūžu lietot medikamentus, kas liek pieņemties svarā (kā dēļ viņas izskats bieži ticis kritizēts). Nesen zvaigzne turēta aizdomās, ka smēķē e-cigaretes un piekopj neveselīgu dzīvesveidu, neskatoties uz to, ka viņas veselības stāvoklis nemaz to nepieļauj. Daži pat vainojuši tajā viņas draugu.

Pirms dažām dienām tika ziņots, ka Gomesa ierindojusies miljardieru sarakstā. Izdevums “Bloomberg” 32 gadus vecās aktrises un dziedātājas kapitālu novērtējis 1,3 miljardu apmērā. Šī bagātība iegūta lielākoties pateicoties viņas kosmētikas uzņēmumam “Rare Beauty”, kuru Selēna nodibināja pirms pieciem gadiem. Zīmola panākumi ir padarījuši viņu par vienu no jaunākajām sievietēm, kuras pašas spēkiem ir kļuvušas bagātas, līdzās tādām personībām kā Teilore Svifta un Rianna.

Dziedātāja pagājušajā gadā kļuva par populārāko sievieti sociālajā tīklā “Instagram”. Viņai ir vairāk nekā 424 miljoni sekotāju, savukārt popzvaigznei Teilorei Sviftai 283 miljoni.

Selēna Gomesa “Zelta globusu 2023” ceremonijas vakarā