FOTO: Lady Gaga kāpj uz sarkanā paklāja gotiskā izskatā ar radziņiem. Līgavainis ir blakus
foto: action press/ Vida Press
Lady Gaga iespaidīgā tērpā ierodas uz filmas "Džokers: Neprāts diviem” pirmzirādes vakaru Venēcijas kinofestivālā.
Slavenības
2024. gada 7. septembrī, 13:13

FOTO: Lady Gaga kāpj uz sarkanā paklāja gotiskā izskatā ar radziņiem. Līgavainis ir blakus

Gerda Ansone

Jauns.lv

Venēcijas kinofestivālā pirmizrādi piedzīvojusi viena no gada gaidītākajām filmām - “Džokers: Neprāts diviem” (“Joker: Folie à Deux”), kurā galvenās lomas atveido Hoakins Fīnikss un Lady Gaga. Viņi bija arī pasākuma galvenās zvaigznes uz sarkanā paklāja.

FOTO: Lady Gaga kāpj uz sarkanā paklāja gotiskā iz...

Hoakinam Fīniksam pirmizrādes vakarā kompāniju sastādīja nevis viņa mīļotā sieviete aktrise Rūnija Mara, bet gan māsa Reina, kura ārkārtīgi reti redzēta, izejam sabiedrībā.

foto: Vida Press
Hoakins Fīnikss ar māsu Reinu Fīniksu.
Hoakins Fīnikss ar māsu Reinu Fīniksu.

Lady Gaga uz sarkanā paklāja fotogrāfiem pozēja kopā ar savu līgavaini Maiklu Polanski.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Lady Gaga ar līgavaini Maiklu Polanski.
Lady Gaga ar līgavaini Maiklu Polanski.

Amerikāņu dziedātāja un aktrise, kura filmā iejutusies Hārlijas Kvinnas tēlā, sarkanā paklāja pasākumam bija izvēlējusies kleitu ar augumam piegulošu, dziļi dekoltētu tērpa augšdaļu un neparasta dizaina kupliem svārkiem. Šo tērpu radījis modes nams “Dior”. Vakartērpam viņa pieskaņojusi dizainera Filipa Treisija darinātu ekstravagantu galvassegu, kuras mežģīnes piesedza mākslinieces acis, bet smailie veidojumi radīja gotisku radziņu iespaidu. Koptēlu viņa bija papildinājusi ar krāšņu kaklarotu un auskariem. Lady Gaga līgavainis Maikls Polanski bija izvēlējies klasisku melnu uzvalku ar baltu kreklu un melnu tauriņu, ko papildinājis ar spožām melnas lakādas kurpēm.

Lady Gaga filmas “Džokers: Neprāts diviem” pirmizrādes vakarā Venēcijas kinofestivālā

“Džokers: Neprāts diviem” ir turpinājums superpopulārajai filmai “Džokers”, kas uz ekrāniem iznāca 2019. gadā. Tāpat kā pirmo daļu, arī turpinājumu uzņēmis režisors Tods Filipss. Jaunā filma stāstīs, kā Artūrs Fleks (Hoakins Fīnikss), atrodoties piespiedu ārstēšanā psihiskajā slimnīcā, iepazīstas ar savas dzīves mīlestību Hārliju Kvinnu (Lady Gaga). Par tēlojumu 2019. gadā izdotajā “Džokera” filmā Hoakins Fīnikss saņēma “Oskara” balvu.

Iepriekš jau rakstījām, ka Lady Gaga uz Venēcijas kinofestivālu ieradusies kopā ar savu līgavaini Maiklu Polanski un pirmajā dienā palepojās fotogrāfu priekšā ar savu saderināšanās gredzenu ar grandiozo briljantu. Redzot savā virzienā vērstās fotogrāfu kameras, Lady Gaga uzlika roku uz krūtīm, visā krāšņumā demonstrējot saderināšanās gredzenu, ko viņai pasniedzis 46 gadus vecais uzņēmējs.

Lady Gaga ar līgavaini ierodas Venēcijas kinofestivālā 2024 un parāda saderināšanās gredzenu