Dženifera Lopesa un Bens Afleks nebija vienisprātis par 68 miljonu dolāru vērtās savrupmājas iegādi
foto: ZUMAPRESS.com
Lopesas un Afleka pārdošanā izliktā māja.
Slavenības

Dženifera Lopesa un Bens Afleks nebija vienisprātis par 68 miljonu dolāru vērtās savrupmājas iegādi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa un aktieris Bens Afleks nebija pilnīgi vienisprātis, kad viņi iegādājās savu laulības māju gandrīz gadu pirms viņu šķiršanās, apgalvo informēti cilvēki.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks nebija vienisprāti...

“68 miljonu ASV dolāru vērtā savrupmāja bija Bena ideja un liels kompromiss Dženiferai,” žurnālam “People” pastāstīja kāds avots.

“Viņa piekrita tam, jo tajā bija plašs plānojums, kas piemērots abām viņu ģimenēm, sporta zāle, biroja telpas, kā arī divas privātās ieejas,” piebilda informācijas avots, norādot, ka plānojums bija ideāli piemērots Bena bērnu - 18 gadus vecās Violetas, 15 gadus vecā Finna un 12 gadus vecā Samuela, kā arī Dženiferas - 16 gadus veco dvīņu Maksa un Emmas - izmitināšanai.

Pāris 2023. gada maijā iegādājās Beverlihilsas savrupmāju par 60,8 miljoniem ASV dolāru, bet 2024. gada jūlijā viņi to jau bija izlikuši tirgū - tikai mēnesi pirms Lopesa iesniedza šķiršanās prasību. Tagad šis īpašums tiek pārdots jau par 68 miljoniem ASV dolāru.

12 guļamistabu un 24 vannas istabu savrupmājas, kas joprojām nav pārdota, ultramodernā estētika ne gluži atbilda Lopesas stilam, un pirkums bija “Bena ideja”.

Tomēr, kad viņi apmetās uz dzīvi, Bens arī nebija īpaši sajūsmināts par šo vietu. Avots apgalvoja, ka Benam neērti un laikietilpīgi bija risināt satiksmes jautājumus no mājas, jo viņa dzīve un bērni atrodas Brentvudā.

Kopš tā laika aktieris ir iegādājies sev jaunu vecpuiša māju, kas izmaksā 20,5 miljonus ASV dolāru, bet Lopesa šonedēļ redzēta, apmeklējot divus izsmalcinātus īpašumus Beverlihilsā.