Tas ir Kanje Vests, kurš liek viņai staigāt gandrīz kailai! Novērošanas kameras nofilmē pilnībā apģērbtu Bjanku Censori
foto: @BlackBelt / BACKGRID/ Vida Press
Bjanka Censori sev ierastajā kailajā stilā.
Slavenības
2024. gada 4. septembrī, 11:44

Tas ir Kanje Vests, kurš liek viņai staigāt gandrīz kailai! Novērošanas kameras nofilmē pilnībā apģērbtu Bjanku Censori

Gerda Ansone

Jauns.lv

Bjanka Censori, kura pazīstama ar saviem šokējošajiem “kailajiem” tērpiem, nejauši nokļuvusi videonovērošanas kameru redzeslokā pie kāda restorāna Melburnā. Un viņa bija pilnībā apģērbusies, turklāt ļoti neuzkrītoši!

Tas ir Kanje Vests, kurš liek viņai staigāt gandrī...

Ēdināšanas uzņēmumu Bjanka apmeklēja jau maijā, taču restorāna “College Dropout Burgers” īpašnieks Marks Elkhuri video novērošanas kameru ierakstu publiskojis vien aizvadītajā nedēļā. Rietumu bulvārpreses izdevumi pēc šī fragmenta noskatīšanās raksta, ka tas ir “pierādījums tam, ka Bjanka ģērbjas atkailinoši tikai esot līdzās Kanjem”. Video rullītī redzams, ka 29 gadus vecā modele un arhitekte dodas pēc burgera, ģērbusies pilnībā noslēgtā melnā tērpā – legingos un jakā ar kapuci. Bjanka Austrālijā toreiz bija ieradusies viena, bez sava skandalozā vīra. “Izrādās, viņa var ģērbties arī normāli!” – secinājuši interneta lietotāji.

@collegedropoutburgers

I got spies all around me. Yeezy how you doin’, huh…? This might be unofficial music video for “back to me” “they come from Ivanhoe” Filmed at College Dropout Burgers Ivanhoe Ft Bianca Censori 24/05/2024 Melbourne, Australia DISCLAIMER: I AM NOT KANYE WEST

♬ BACK TO ME - ¥$ & Kanye West & Ty Dolla $ign

Pirms kāda laika fani neslēpa raizes par Bjanku: daudzi tīmekļa lietotāji ir pārliecināti, ka reperis Kanje Vests manipulē ar savu sievu un liek viņai staigāt gandrīz kailai uzmanības piesaistīšanas nolūkos. Savukārt citi uzskata, ka Bjanku neviens nespiež, un tā ģērbties viņa nolēmusi pati, jo saņēmusi no vīra daudz kompānijas aktīvu.

Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori stils, kas nepazīst robežu