Kanjes Vesta sievai Bjankai Censori ir māsa - un arī viņa iepozē apakšveļā!
foto: SPOT-LESE / BACKGRID/ Vida Press
Kanjes Vesta sieva Bjanka Censori.
Slavenības
2024. gada 14. augustā, 16:16

Kanjes Vesta sievai Bjankai Censori ir māsa - un arī viņa iepozē apakšveļā!

Gerda Ansone

Jauns.lv

Vai tas ir stāsts par ābolu, kas nekrīt tālu no ābeles? Repera Kanjes Vesta sievai Bjankai Censori, kura popularitāti izpelnījusies, pateicoties saviem ļoti provokatīvajiem tērpiem, ir māsa Andželina. Viņa nesen sociālajos tīklos publiskojusi kopbildi ar slaveno māsu, un attēlā abas jaunās sievietes iepozē pikantos augumu atkailinošos tērpos.

Kanjes Vesta sievai Bjankai Censori ir māsa - un a...

Bjankai Censori sociālajos medijos pievienojusies māsai Andželinai jutekliskā fotosesijā. 29 gadus vecā Bjanka, kura sabiedrībā pazīstama kā pretrunīgi vērtētā repera Kanjes Vesta (47) jeb Je sieva, fotosesijai izvēlējusies vienu no saviem pikantajiem tērpiem, kādos viņu ierasts redzēt, izejam uz ielas. Dienu iepriekš viņa manīta, pavedinoši dejojam Vesta jaunā albuma “Vultures 2” ballītē Losandželosā kādas sieviešu dzimuma ballītes apmeklētājas sabiedrībā.

Fotosesijā Bjanka, kas savulaik pabeigusi studijas arhitektūrā, bija izvēlējusies tumšos matus saņemt mezglā pakausī un otrai fotogrāfijai iepozēja viena pati, demonstrējot savu sēžamvietu. Viņas jaunākā māsa Andželina ieturējusi līdzīgu stilu. Viņa bija ģērbusies cieši piegulošā topiņā ar augstu kakla izgriezumu un “Miu Miu” biksītēs, savu koptēlu papildinot ar melniem garajiem zābakiem. Andželina matus atstājusi vaļējus un izvēlējusies dabīgu grimu, akcentu liekot uz maigi sarkanām lūpām. Šos attēlus “Instagram” publiskojusi Andželina, komentārā atstājot vien divas emocijzīmes - dzeltenu cāli, kas šķiļas no olas, un baltu sirsniņu.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Bjanka Censori un Kanje Vests repera jaunā albuma klausīšanās ballītē Losandželosā.
Bjanka Censori un Kanje Vests repera jaunā albuma klausīšanās ballītē Losandželosā.

Fotogrāfijas raisījušas reakciju, kādu māsas, šķiet, bija cerējušas saņemt. Komentāros var lasīt tādas slavinošus vārdus kā “krāšņas meitenes” un “uzspridzinājušas internetu”. Atsauksmi atstājusi arī Bjankas un Andželinas mamma Aleksandra, rakstot “Manas skaistās meitenes”, savu teikumu papildinot ar trīs sarkanām sirsniņām. Bjankai ir vēl viena māsa – Alisa. Visas trīs nedēļas nogalē apmeklējušas Kanjes Vesta jaunā albuma klausīšanās ballīti Losandželosā. Daži avoti vēsta, ka burziņā it kā redzēta arī mamma Aleksandra.

Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori stils, kas nepazīst robežu