foto: BACKGRID/ Vida Press
Atklāta Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori saikne ar Krieviju
Kanje Vests ar sievu Bjanku Censori.
Slavenības
2024. gada 2. jūlijs, 16:29

Atklāta Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori saikne ar Krieviju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krievu TV personība atklājusi, kāda ir repera Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori saistība ar Krieviju.

Tiek ziņots, ka reperis Kanje Vests jeb Jē šobrīd devies vizītē uz Maskavu, lai apmeklētu modes dizainera Gošas Rubčinska dzimšanas dienas svinības. Uz Krieviju reperis devies viens pats, bez sievas, taču tagad atklājies, kāda ir Bjankas Censori saistība ar šo valsti – tur šūti viņas peldkostīmi.

Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori stils, kas nepazīst robežu

gallery icon
27

Valsts sabiedrisko attiecību vadītāja Tīna Kandelaki to teikusi šā gada maijā, vēl pirms paziņojuma par Kanjes vizīti agresorvalstī, informē izdevums “The Mirror”. “Mūsu Krievijas zīmoli jau šuj peldkostīmus ar flīsu ekstravagantā mūziķa sievai,” atklāja preses pārstāve.

Taču ne visi ir sajūsmā par pretrunīgi vērtētā mūziķa vizīti Krievijā. 39 gadus vecā Jekaterina Mizuļina, Putina tuva palīdze, iepriekš izteikusies: “Mums nav vajadzīgs Kanje Vests ar savu kailo sievieti. Mums pietiek ar mūsu pašu “kailajām” ballītēm.”

“Bēdīgi slavenā" gandrīz kailo ballīte Maskavā

Nedēļu pēc televīzijas raidījuma vadītājas Anastasijas Ivļevas organizētās “gandrīz kailās ballītes”, virkne tās apmeklētāju tikuši sodīti.

gallery icon
16

Noliegtas spekulācijas, ka reperis Maskavā ieradies, lai sniegtu koncertu. Viņš uz Krieviju devies, lai svinētu sava apģērbu zīmola galvenā dizainera Gošas Rubčinska 40. dzimšanas dienu. 39 gadus vecais Rubčinskis ir ielu modes dizainers, fotogrāfs un režisors. Viņš absolvējis tehnoloģijas un dizaina koledžu un karjeras pirmsākumos strādājis kā stilists un frizieris. Viņš kā dizainers pazīstams ne tikai Eiropā, bet arī ASV, Āzijas un Dienvidamerikas valstīs. Rubčinskis ir četru fotogrāmatu autors. 2016. gadā vietne “Business of Fashion” viņu iekļāvusi 500 pasaules ietekmīgāko cilvēku skaitā. Tolaik modes mākslinieks bija vien 31 gadu vecs.