Astoņdesmito gadu seksbumba Samanta Foksa piedraudējusi izsist zobus policistam: "Es zinu, kur tu dzīvo!"
foto: ddp/Panama Pictures / Vida Press
Samanta Foksa koncertā 2024. gada martā.
Slavenības
2024. gada 3. septembrī, 16:16

Astoņdesmito gadu seksbumba Samanta Foksa piedraudējusi izsist zobus policistam: "Es zinu, kur tu dzīvo!"

Gerda Ansone

Jauns.lv

Astoņdesmitajos gados populārā dziedātāja un glamūra modele Samanta Foksa (58) draudējusi izsist policistam zobus pēc dzērumā notikuša incidenta aviokompānijas “British Airways” reisā, paziņojusi tiesa.

Astoņdesmito gadu seksbumba Samanta Foksa piedraud...

Bijusī glamūra modele otrdien, 3. septembrī, ieradās Uksbridžas miertiesā pēc tam, kad agrāk notikušajā tiesas sēdē atzīta par vainīgu par lidostā radītām nekārtībām, esot alkohola reibumā. Pagājušā gada decembrī viņa draudējusi likumsargam aizturēšanas brīdī. Samantas Foksas neadekvātās uzvedības dēļ aizkavēts reiss no Londonas uz Hamburgu, un lidmašīnai nav ļauts pacelties. Apsūdzības ierosinātāja Džulianna Belinfante sacīja, ka lidmašīnas apkalpe informējusi, ka pulksten 19 Foksa “strīdas un rupji izturas pret vārtu personālu”, un redzēta “staigājam un dīvaini uzvedamies, un šļupstam vārdus, un personāls no viņas varēja sajust alkohola smaku”.

Samanta Foksa 2009. gadā

Foksa “konfrontējoši izturējusies” pret savu sievu Lindu Olsenu. Pēc tam, kad bijusī modele sākusi “šūpoties uz priekšu un atpakaļ savā krēslā, ar galvu sitoties pret priekšā esošo  sēdekli”, ticis pieņemts lēmums atgriezt lidmašīnu pie vārtiem, paziņots tiesā. Izsaukta policija, lai pieprasītu popzvaigznei pamest lidmašīnu un viens no likumsargiem norādījis, ka esot “skaidrs, ka viņa ir alkohola reibumā”.

Belinfante sacīja, ka policisti Foksu raksturojuši kā “rupju un skandalozu”. Viņa kļuvusi “mutiski aizskaroša”, kad tikusi eskortēta prom no lidostas. Realitātes šova “The Celebrity Big Brother” dalībniecei sākotnēji bija jāstājas tiesas priekšā par Olsenas kundzes aizskaršanu incidenta laikā, taču Foksa savu vainu noliedza un apsūdzība pret dzīvesbiedri tika atsaukta. Saprotams, ka tas noticis pēc tam, kad izmaiņas pierādījumos nozīmēja, ka vairs nebija reāla pamata izvirzītajai apsūdzībai. Slavenības advokāts Alistērs Smits sacīja, ka draudi par gatavošanos iesist partnerei “nekad nav izteikti”. Šis apgalvojums radies pēc tam, kad “stjuarte domājusi, ka ir kaut ko dzirdējusi, kas pēc tam ticis paziņots kā fiziska darbība”.

foto: Action Press/Shutterstock/ Vida Press
Samanta Foksa ar sievu Lindu Olsenu 2023. gada decembrī.
Samanta Foksa ar sievu Lindu Olsenu 2023. gada decembrī.

Novērošanas kameru ierakstos, kas parādīti tiesai, Foksu var dzirdēt kliedzam uz vienu no policistiem: “Es zinu, kur tu dzīvo”, kad viņa vesta prom. Viņa likusi policistiem “atšūties” un draudējusi “pēc divām dienām aiziet uz televīziju un visu par viņiem izstāstīt”. Tiesa dzirdēja, ka Samanta Foksa video novērošanas kameru ierakstā policistam Ešlijam Smitam saka: “Es zinu, kuru tu dzīvo, es tev zobus izsitīšu”, kā arī vairākkārt nosaucam viņu par “rudmataino paka*u”.

Samanta Foksa jaunībā