Kā var tā izskatīties 61 gada vecumā?! Atklāts Demijas Mūras jauneklīgā izskata noslēpums
foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Demija Mūra 2024. gada 29. maijā.
Slavenības
2024. gada 3. septembrī, 06:46

Kā var tā izskatīties 61 gada vecumā?! Atklāts Demijas Mūras jauneklīgā izskata noslēpums

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Demija Mūra apgalvo, ka nav veikusi plastiskās operācijas, taču speciālisti šajā jomā uzskata citādi.

Kā var tā izskatīties 61 gada vecumā?! Atklāts Dem...

Holivudas aktrise Demija Mūra, kura 61 gada vecumā izskatās krietni jaunāka par savu vecumu, neskaitāmās intervijās par skaistuma un svaiguma noslēpumiem sauc veselīgu dzīvesveidu, pareizu uzturu, sportu un sevis un sava ķermeņa pieņemšanu. Tomēr plastikas ķirurgi neizslēdz, ka ne pēdējā loma bijusi arī plastiskajām operācijām, lai gan pati aktrise to visādi noliedz, apelējot pie dabiskās un neticamās kaulu struktūras.

Vēl kopš 2000. gadiem baumo, ka Holivudas aktrise veikusi operācijas par summu virs 300 tūkstošiem dolāru, ieskaitot krūšu palielināšanu un deguna iztaisnošanu. Tomēr Mūra šo informāciju nodēvējusi par pieņēmumiem, 2007. gadā uzstājot, ka "nekad" nav veikusi nekādas kosmētiskās operācijas.

Savukārt plastikas ķirurgs Dr. Marks Solomoss no Channel 4 raidījuma "10 gadus jaunāks" pastāstīja, ka, viņaprāt, viņa sākusi veikt operācijas jaunībā un uzturējusi izskatu ar nenozīmīgu iejaukšanos. Viņš neizslēdz iespēju, ka viņa varētu būt veikusi lūpu atjaunošanas procedūru, kas samazina attālumu starp deguna pamatni un augšlūpu un nogludina dažas krokas, kas parādās, sejai novecojot.

Solomoss arī sacīja, ka, iespējams, viņa varēja veikt sejas un kakla vai lāzera slīpēšanu - populāru pretnovecošanas procedūru, kas noārda pirmo ādas slāni, ļaujot svaigām, jaunām ādas šūnām augt zem tā.

Viņas jauneklīgo izskatu var ietekmēt arī injekcijas pret grumbām, piemēram, botokss ap acīm, kas atslābina sejas muskuļus, lai izlīdzinātu līnijas un grumbas, neizslēdz dakteris. Vēl viena Demijas iespējamā procedūra ir plakstiņu pavilkšana, lai no plakstiņiem noņemtu ādas, tauku un muskuļu pārpalikumu, lai mainītu formu un atbrīvotos no jebkādas apkārtesošās ādas.

Turklāt doktors Solomoss pieņem, ka aktrise "pārcentusies" ar saviem vaigiem. Pēc viņa teiktā, pašlaik tie izskatās proporcionāli "nedaudz lielāki". Lai piešķirtu tiem apaļīgu izskatu, tika izmantoti vai nu filleri, vai tauku transplantācija. Nesen Demija Mūra filmējusies filmā "Substance", kas pēta sievietes centienus palikt jaunai pēc iespējas ilgāk. Viņa ir gatava uzņemties visneiedomājamāko risku, lai saglabātu skaistumu. Filma stāsta par populārā aerobikas šova zvaigzni Elizabeti Spārklu, kura gūst panākumus jau gadu desmitiem. Taču ikona sastopas ar satriecošu triecienu savā 50. dzimšanas dienā, kad viņu atlaiž priekšnieks.

Uz viņas ciešanu fona laboratorija piedāvā viņai vielu, kas sola pārvērst viņu par sevis uzlabotu versiju. Sākumā viņa ieguva vēlamo rezultātu, bet tad viss krasi nogāja greizi. Aktrise atzina, ka bijusi "aizkustināta" par scenāriju. "Tas ir unikāls veids, kā pētīt šo novecošanas, sociālās nosacītības problēmu, to, ko es redzu arī kā vīrieša idealizētas sievietes spiedienu, kam mēs, sievietes, noticējām," viņa stāstīja kādā intervijā, raksta "Postimees.ee".

Demija Mūra un viņas klēpja sunītis Pilafs