Nav tā, kā daudzi varētu domāt. Lorēna Sančesa vaļsirdīgi pastāstījusi par dzīvi ar miljardieri Džefu Bezosu
foto: Vida Press
Lorēna Sančesa ar "Amazon" dibinātāju Džefu Bezosu.
Slavenības
2024. gada 3. septembrī, 05:02

Nav tā, kā daudzi varētu domāt. Lorēna Sančesa vaļsirdīgi pastāstījusi par dzīvi ar miljardieri Džefu Bezosu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Bijusī žurnāliste padalījusies dzīves klusajos brīžos ar "Amazon" dibinātāju. Viņi daudz ceļo pa pasauli. Šovasar abi devās kruīzā pa Vidusjūru ar greznu Bezosa jahtu.

Nav tā, kā daudzi varētu domāt. Lorēna Sančesa vaļ...

Bijusī žurnāliste Lorēna Sančesa saderinājusies ar vienu no bagātākajiem vīriešiem pasaulē. Intervijā Reople "Emmy" balvas laureāte paziņojusi, ka viņas personīgā dzīve ar "Amazon" dibinātāju Džefu Bezosu ir daudz atturīgāka, nekā varētu domāt, ņemot vērā viņu biežos lidojumus un saspringto darbu.

"Mans mīļākais laiks ir tad, kad mājās ir klusums un miers, un mēs ar Džefu izlemjam, kādu šovu skatīsimies šovakar," stāstīja 54 gadus vecā sieviete. Tāpat kā vairums pāru, arī viņi ne vienmēr var vienoties par to, ko skatīties. "Lai pieņemtu lēmumu, nepieciešams nedaudz laika," smejoties atzīst Sančesa. "Jūs varat iedomāties, ka mūsu gaume nedaudz atšķiras. Bet es mīlu mūsu laiku pie televizora, mēs vienkārši lieliski pavadām laiku."

Dažu nākamo nedēļu laikā viņu ikdienas rituāls būs jāatliek, jo Sančesa dodas ekskursijā, lai atbalstītu grāmatu "Muša, kas lidoja kosmosā" - projektu, kura izstrādei bija nepieciešami vairāki gadi. "Esmu tik priecīga, ka mani bērni varēs redzēt, kā es to daru, jo viņi mani gadiem ilgi ir iedrošinājuši uzrakstīt šo grāmatu, un beidzot es to esmu izdarījusi," saka trīs bērnu mamma, kura audzina 23 gadus veco Nikko Gonsalesu no bijušā futbolista Tonija Gonsalesa un divus pusaudžu bērnus, Evanu un Ellu, no sava bijušā vīra, Holivudas labākā aģenta Patrika Vaitsela. Pats Džefs no 1993. līdz 2019. gadam bija precējies ar Makenziju Beizosu.

Sančesa grāmata vēsta par Flinnu - mušu, kurai skolā ir grūtības, bet tā joprojām vēlas sekot savam sapnim kļūt par astronautu. "Viena no tēmām ir tā, ka visi mācās dažādi, un, pat ja mācīšanās ir grūta, tas nenozīmē, ka jūs nevarēsiet sekot saviem sapņiem," norāda rakstniece. Lorēna arī vaļsirdīgi pastāstīja par savu cīņu ar disleksiju un to, kā pasaule viņai pavērās pēc tam, kad viņai tika noteikta pareizā diagnoze. Tad koledžā viņa spēja orientēties apkārtējā pasaulē un iemācīties "mācīties".

Pagājušajā gadā pāris paziņoja, ka pamet Sietlu, kur Bezoss uzcēlis savu impēriju, un pārceļas uz Maiami, lai būtu tuvāk saviem tuviniekiem. Pāris daudz ceļo. Šovasar mīlētāji veica kruīzu pa Eiropu ar šiku jahtu koru. Pabijuši Grieķijā kopā ar Kimu Kardašjanu, bet pēc tam devušies ceļojumā pa Vidusjūru. Viesojāmies Itālijā, kur tikāmies ar Romas pāvestu un apmeklējām Trevi strūklaku Romā, raksta "Postimees.ee".

„Amazon” dibinātājs Džefs Bezoss ar sievu Makenziju

Džefs Bezoss ar ģimeni.

Džefs Bezoss ar ģimeni dodas vakariņās